2 zitsbank Lelie

2 zitsbank online Lelie is leverbaar in meer dan 20 modulen.

2 Zitsbank online

Een zitbank koop je tegenwoordig gewoon online. Of het nu een fauteuil online, een 2 zitbank online, een 2,5 zitbank online of een 3 zitbank online is. Je hoeft er niet meer voor de deur uit. Je gaat online en klikt op de zoekmachine; “2 zitbank online” in en je klikt vervolgens op afbeeldingen. je ziet nu heel veel 2 zitbanken online staan en als je op de betreffende foto klikt dan ga je rechtstreeks naar de aanbieder. Makkelijker kan het niet gemaakt worden. Wat nog veel sterker is dat er bij de-bankenfabriek jouw bank ook direct verandert in de stof die je aanklikt van jou keuze. Zo wordt het wel heel makkelijk gemaakt ten opzicht van een reguliere winkel waarbij je het moet doen met kleine proef lapjes.

2 Zitsbank online

2 Zitsbank online de Lelie.

Maar bij de-bankenfabriek zijn alle modellen niet alleen te verkrijgen als een 2 zitbank maar zijn er per model wel meer dan 14 elementen verkrijgbaar. Zo begint het bij drie maten poefen, een fauteuil, een loveseat, drie zitbanken, de 2 zit-, 2,5 zit- en de 3 zitbank, dan drie maten banken met een arm links en een arm rechts, drie elementen zonder armen in drie maten, een hoekelement (corner), een longchair en als laatste een ottomaan. Jouw bank is dus altijd wel samen te stellen. Emn dan nog te bedenken dat alle modellen er zijn in vaste stoffering en als losse hoes stoffering.

2 Zitsbank online

2 Zitsbank online met de 3 zits bank Roos maar met twee zitgedeeltes

Mocht je advies thuis willen voor een 2 zitbank online of een van de andere mogelijkheden, dan bieden wij een compleet nieuw concept aan waarbij onze adviseur bij je thuis komt met het model van je keus. Zo kan je thuis de bank uitproberen. Hij neemt alle mogelijke stoffen mee en kan zo samen met jou tot het ultieme model komen. Mocht je niet slagen dan kost je dit € 50,= voor gedane moeite en mocht je wel tot aanschaf over gaan dan wordt die € 50,= weer gecrediteerd..

Meer informatie? 072-56161626

Losse module banken

2 Zitbank online worden professioneel bezorgd.

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl