Fabriekmeubels.nl

Fabriekmeubels.nl zorgt voor een doorbraak in de woonwereld.  Het concept is nieuw en toekomstgericht. Wij hebben voor de woninginrichting een ongebruikelijke en inspirerende website laten maken waarbij u vanuit een virtuele showroom eenvoudig uw eigen interieur kunt samenstellen.

 

Waarom Fabriekmeubels.nl?

Het concept van Fabriekmeubels.nl sluit helemaal aan de veranderende behoefte van consumenten die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige maar toch voordelige meubelen. Eindelijk is het nu mogelijk om op een eenvoudige, overzichtelijke en transparante wijze uw interieur tot in het kleinste detail te configureren.

 

Showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat u op een door u zelf samengestelde bank of eetstoel wilt zitten. Of de tafel en kast wilt zien. Dat kan, en daarom hebben wij in Alkmaar alles als voorbeeld staan.

Verwacht geen opdringerige verkopers, u weet immers allang al wat u wilt hebben. U wilt het uit proberen of zien en daarom geven wij u die gelegenheid.

Het gaat u toch niet om de overhead kosten, u wilt weten of uw keuze de juiste is.

Over Ons 1
Over Ons 2
Over Ons 3

EXTRA

Mocht je twijfelen over je online keuze dan kun je altijd gebruik maken van onze interieur adviseur die inmiddels 29 jaar ervaring heeft in het creëren van de mooiste interieurs van modern tot klassiek. Hij komt langs om je te adviseren voor de maat, model, kleur en stofkeuze. Ook is hij bereidt een totaal interieur advies te geven voor elk budget.

 • Gratis proefstalen van de stoffen.
 • Wij richten ons op; lekker wonen zonder het gevoel te geven dat je hebt betaald voor iets waar je niet op zit; 1) een dure showroom en 2) kostbaar personeel
 • Onze banken en stoelen staan in de winkel voor prijzen die vaak het dubbele of meer zijn.

 

Over ons

Fabriekmeubels.nl zorgt voor een doorbraak in de woonwereld. Het concept is nieuw en toekomstgericht. Wij hebben voor de woninginrichting een ongebruikelijke en inspirerende website laten maken waarbij u vanuit een virtuele showroom eenvoudig uw eigen interieur kunt samenstellen.

Het concept van Fabriekmeubels.nl sluit helemaal aan de veranderende behoefte van consumenten die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige maar toch voordelige meubelen. Eindelijk is het nu mogelijk om op een eenvoudige, overzichtelijke en transparante wijze uw interieur tot in het kleinste detail te configureren.

1. Consumenten voor o.a.;

 • woonkamer
 • tweede woning
 • vakantie woning
 • etc.

2. Zakelijke markt;

 • hotels
 • motels
 • pensions
 • bed & breakfast
 • jeugdherbergen
 • vakantieparken
 • projecten
 • etc.

Rechtstreeks toegang tot de fabriek.
Geen tussenkomst van prijsopdrijvende detail-, tussen-, en groothandel.
Producten uitsluitend van gerenommeerde fabrikanten, dus topkwaliteit.
Bezorging rechtstreeks af fabriek dus kortere levertijden.
Geen aanbetaling, maar betaling bij aflevering.

Bezorging

 • Alles wordt gratis bezorgd door heel Nederland
 • Bezorgkosten voor Waddeneilanden, België en Duitsland in overleg.
 • Verpakking wordt meegenomen
 • Betaling contant of per pin (mobiel pin apparaat aanwezig)

Alle zitmeubelen kunt u laten beschermen met Textile Care kit van Fixx .
Dit kost per zitplaats € 45,– waar de klant voor kan kiezen. Een 2 zitsbank zijn twee zitgedeeltes dus € 90,–.
Dit beschermt tegen vlekken, vocht en vuil en wat het reinigen hiervan vergemakkelijkt.
Hierbij krijgt u 5 jaar garantie op vlekken. Als er in de tussentijd een vlek ontstaat die u niet kunt verwijderen dan komt er een professioneel bedrijf langs die voor u de vlek verwijderd.

 

Textile Care kit van Fixx

U heeft gekozen voor een meubel dat met meubelstof is gestoffeerd. Een uitstekende keuze; meubelstof is een fijne en warme stoffering maar het is niet zelfreinigend en zelf onderhoudend.
Om het te beschermen tegen het indringen van vocht, vuil en huidvet is het verstandig het direct te behandelen met Textile protector. Deze vormt een onzichtbare luchtdoorlatende barrière die de vlekbestendigheid vergroot en de reiniging vergemakkelijkt. Textile cleaner is een effectieve reiniger voor gewoon vuil en vlekken op eiwit of waterbasis. Het is een schuimreiniger op waterbasis die efficiënt en zacht is op de meeste soorten textiel. Er blijven geen zeepresten achter zoals bij sommige andere reinigingsproducten of bij water en zeep. Volg de bijgesloten gebruiksaanwijzing als u hiervoor kiest.

 

Hoe weet ik of mijn bank of fauteuil bevalt?

In eerste instantie zult u hierin moeten vertrouwen. Maar door onze jaren lange ervaring weten wij exact welke banken en fauteuils en zitkwaliteiten gewenst zijn. Wij hebben in de loop van de jaren zoveel diverse klanten mogen ontvangen, van klein tot groot, van 50 kg. tot 150 kg. Wij hebben altijd op basis van onze gegevens onze eigen banken en fauteuils ontworpen die allemaal dezelfde diepte hadden. Door een speciale constructie in het rugkussen wordt het gewicht in de kussen verdeeld. Hierdoor zit vrijwel iedereen prettig in onze modellen. Maar bij twijfel kunt u ons altijd bellen voor een afspraak in Alkmaar om eens proef te zitten.

 

Gratis proefstalen

U kunt bij ons gratis stofstalen bestellen (max. 4 stuks)
Vul uw keuze in bij contact formulier en wij zenden de stalen met spoed naar u toe.