Aparte woonaccessoires

Aparte woonaccessoires met zuilen van hout en twee Boedha hoofden.

aparte woonaccessoires

Woonaccessoires zie je op elke hoek van de straat wel. Maar aparte woonaccessoires is weer een ander verhaal. Wij van fabriekmeubels hebben deze accessoires dan ook niet op de site staan omdat het vaak exclusieve eenmalige stuks zijn. Wij vinden het veel interessanter wanneer wij het huis inrichten en als dank aan het einde het interieur mogen aankleden met aparte woonaccessoires. Denk hierbij aan boedha’s of schilderijen van Henrico of zeer aparte lampen van Dan-form. Ook nemen wij graag klanten mee naar onze inkoop centra’s om samen met hun de mooist en meest exclusieve woonaccessoires uit te zoeken. Zo krijg je een interieur die je niet op elke hoek van de straat ziet.

Aparte woonaccessoires

Aparte woonaccessoires met een unieke en aparte uitstraling.

Een intérieur wordt vaak bepaald niet door de grote elementen maar door de sfeer van de aparte woonaccessoires. Wanneer deze een balans en harmonie veroorzaken met alle grote elementen zoals de bank, fauteuil, salontafel, eethoek en kast, dan ontstaat er een serene rust. Hier voel je jezelf omarmt en straalt zo’n interieur warmte en liefde uit. Ok de herhaling van twee dezelfde aparte woonaccessoires brengen rust. Dus twee dezelfde vazen in de vensterbank, twee dezelfde lampen naast de bank links en rechts. Maar ook zoals de bovenste foto, twee boedha’s op houten zuilen brengen die rust.
Aparte woonaccessoires

Aparte woonaccessoires.

Wil jij nu ook zo’n persoonlijk advies thuis dan kun je onze help-desk bellen zeven dagen in de week van 9.00-22.00. Zij staan je te woord met al jouw vragen en kunnen een afspraak voor je regelen met onze adviseur. Deze komt eerst bij jouw thuis met tips en ideeën om jouw vervolgens mee te nemen naar de inkoop centra’s waar ze hel aparte woonaccessoires aanbieden. Ik zou zeggen; pak de telefoon en bel voor zo’n afspraak.

072-5616126

Aparte woonaccessoires

Aparte woonaccessoires