Bank op maat gemaakt

Bij Fabriekmeubels.nl kun je ook een bank op maat gemaakt krijgen. Laat je vrijblijvend adviseren.

Bank op maat gemaakt.

Bij fabriekmeubels.nl  kun je een bank ook op maat laten maken voor een acceptable meerprijs. Mocht je een longchair bank of een ottmanbank willen, maar is bijvoorbeeld de lengte te lang omdat er een openhaard of tussendeur in de weg staat, dan kunnen wij deze bank voor jouw in breedte of lengte aanpassen. Ook kan op verzoek een standaard bank aangepast worden mits dit een hoesbank betreft. Stel je vind de drie zits bank van 2,40 mrt te lang en de 2,5 zitsbank van 2,10 mtr te kort en wil je deze precies op 2,25 mtr breed willen dan is daarvoor bij ons de mogelijkheid. Zie hieronder de bank Hyacinth waarvan het lange, linkergedeelte, is ingekort ivm de openhaard.

Bank op maat gemaakt

Deze bank is vanwege de openhaard op maat gemaakt

Meerprijs

Een bank op maat gemaakt bij ons heeft uiteraard wel een meerprijs omdat dit standaard niet vanuit de leverancier wordt gedaan maar bij ons in onze eigen stoffeerderij. De meerprijs hangt helemaal af van de welke maat en bank je wilt.. Een Ottoman inkorten is bijvoorbeeld goedkoper dan een drie zitbank smaller maken. Ook een tussen element aanpassen is wat prijs betreft interessanter dan een bank met aan 1 zijde een arm inkorten. Maar de mogelijkheden zijn er, en in principe is alles mogelijk mits uitvoerbaar. Laat ook hiervoor je adviseren bij ons in de showroom of bij jou thuis door onze interieur specialist.

Hoogte aanpassingen.

Er zijn veel oudere mensen die nog steeds veel te laag zitten. in de jaren 70 en 80 was een bank of fauteuil gemiddeld 40-42 cm. hoog wat toen de norm was. Maar in de loop van de tijd zijn wij met z’n allen alleen maar langer en langer geworden door het uitgebalanceerde voedsel. Hierdoor is de hoogte van zitmeubelen ook mee gegroeid en is dan vandaag de dag rond de 46-48 cm. hoog. Ik kom nog steeds veel klanten van ronde 50 tot 80 jaar waar ik zie dat zij nog steeds op de zithoogte van 40-42 zitten. Dit is absoluut verkeerd voor de gezondheid want je staat op vanuit je polsen en niet vanuit de knieen. Dit zorgt voor veel rugklachten. Dit lossen wij simpelweg op door hogere pootjes onder de desbetreffende fauteuil of zitbank te plaatsen. Maar een nieuwe bank is natuurlijk helemaal de oplossing want wie wil er nu niet eens in de zoveel tijd zijn huiskamer veranderen.