Banken op maat gemaakt

Banken op maat gemaakt met hier de Hyacinth.

Banken op maat gemaakt

Bij fabriekmeubels kun je banken op maat gemaakt krijgen buiten de vaste collectie om. De vaste collectie is niet zo groot maar enorm breed in uitvoeringen. Jouw bank is zeker samen te stellen met alle elementen die elke zitbank te bieden heeft. Maar mocht je daar niet mee weg komen dan kunnen wij in eigen atelier een longchair of een ottomaan of een tussenelement aanpassen tegen een geringe meerprijs. Om wat voorbeelden te geven; laatst hebben wij een klant uit Veenendaal gehad die een probleem had omdat de openhaard in het midden van de leefruimte stond. Ze wilden heel graag een ottomaanbank hebben maar overal waar ze kwamen was het ottomaan gedeelte te lang, namelijk gemiddeld 2,45 mtr. en de ruimte tussen raam en haard was slechts 2,12 mtr. Niemand was bereidt de bank aan te passen voor de situatie. Wij van fabriekmeubels hebben de ottomaan ingekort van 2,45 naar 2,12 mtr. Je kunt je voorstellen dat er een hele leuke review voor ons aan zat te komen.

Banken op maat gemaakt

Banken op maat gemaakt met een zitbank Hyacinth.

Op de foto hierboven zie je nog net links de openhaard waar de ottomaan tegenaan staat. Wij van fabriekmeubels snappen niet dat andere reguliere woning inrichting winkels dit soort problemen laten zitten, ze vinden het kennelijke lastig of hebben de mogelijkheden er niet voor. Terwijl wij toch eigenlijk een online woonwinkel zijn staat onze service zeer hoog aangeschreven. Wij zeggen altijd tegen klanten: Als je naar de maan kunt vliegen dan moet uw vraag niet zo’n groot probleem te hoeven zijn. Nog een voorbeeld; een stel komt op afspraak naar onze showroom en gaat twee weken later verhuizen naar de Antillen maar willen perse een bank in Nederland kopen en deze per container met alle andere inboedel daarheen verhuizen. Ze zien bij ons de Ottomaan bank Tulp staan in het blauw. Deze vinden ze prachtig maar de ottomaan is veel te lang en er moet zeker 60 cm. afwil deze passen in hun nieuwe woning. Maar haast is geboden, dus besluiten wij om deze per direct in te korten en in te pakken voor transport. Binnen  1 week was het voor elkaar en de klant super blij.

Wilt u ook bankstellen op maat gemaakt, bel dan gerust voor een afspraak! Dit kan zowel in de showroom zeven dagen per week op afspraak, als bij u thuis met onze interieur specialist om eerst de situatie te bapalen en te bekijken welk model er het beste bij u past. En mocht er nu geen bank voor u tussen zitten waar u op valt, dan hebben wij altijd nog de mogelijkheid u mee te nemen naar het grote meubel inkoop centrum van nederland. Want als u daar niet slaagt voor een mooi bankstel dan weten wij het ook niet meer.

Tel. 072-5616126

Banken op maat gemaakt

Banken op maat gemaakt met hier de Anemoon waarbij er twee elementen tegen elkaar gezet zijn. De bank wordt hierdoor 400 cm. breed.