Banken steigerhout

Banken steigerhout in dekkende wiite (ral 9010) beits op wielen.

Banken steigerhout

Ben je op zoek naar pure kwaliteits banken steigerhout dan ben je bij Fabriekmeubels.nl op het juiste adres. Wij maken werkelijk alles van 34 grenen steigerhouten planken. Een fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zit-, 3,5 zit, 4 zitbank, een longchair bank, een ottomane bank, een hoekbank een eettafel bank, tot kisten en kasten aan toe. En dat ook nog eens in elke wens maat die je maar zoekt. Daarnaast leveren wij deze in UV bestendige beitsen zowel dekkend als niet dekkend. Bij ons wordt alles 4 x geschilderd met de hand om tot een goede waterafstotende laag te komen. Ook worden al onze armleggers van de banken en fauteuils iets naar achter gemonteerd zodat het regen water er niet op blijft liggen.

banken stiegerhout

banken steigerhout op maat met hier een super mooie hoekbank van 34 mm. dik steigerhout.

Een extra service is dat onze tuinmeubel specialist bij je thuis kan komen op afspraak, om samen met jou tot het ultieme zitmeubel te komen. Vaak heeft hij ook nog zeer praktische oplossingen, bijvoorbeeld onder de banken steigerhout laden te laten maken, hierdoor ontstaat er extra bergruimte die maar al te vaak tekort komt in de tuin en zeker op een dakterras. Ook maken wij kasten en kisten van steigerhout en salontafelsl en bijzettafels. Een leuke oplossing is bijvoorbeeld een salontafel die aan twee zijde open is waar een steigerhouten poef met kussen onder vandaan komt zodat je ook de benen lekker kan strekken., en zo bieden wij vele creatieve oplossingen.

banken steigerhout

banken steigerhout online de bank en bank zonder rug staan op bokwielen.

Mocht je na dit alles gelezen te hebben geïnspireerd zijn dan kun je met al jou vragen terecht bij onze help-desk. Zij staan je zeven dagen per week te woord van 9.00 – 22.00 uur.

Tel. 072-5616126

of e-mail; info@fabriekmeubels.nl