Banken thuis uitproberen

Banken thuis uitproberen met bijvoorbeeld de Iris.

Banken thuis uitproberen

Een werkelijk uniek en nieuw concept bij fabriekmeubels.nl en de-bankenfabriek.nl is dat je vanaf nu ook banken thuis uitproberen kunt. Wanneer je online op zoek bent naar een moderne of landelijke bank die bij jou past heb je grote kans bij ons terecht te komen. Als je vervolgens de bank hebt gevonden van jouw dromen kun je deze bij je thuis uitproberen. Onze adviseur komt met zijn aanhanger langs met de betreffende bank en alle stofmogelijkheden. Je kunt hierdoor voelen of de bank het juiste zitcomfort heeft en of het model in jouw leefomgeving staat.

Banken thuis uitproberen

Banken thuis uitproberen met hier de Hyacinth bij de klant thuis.

Maar vaak blijft het niet bij een advies voor het juiste model en stof, onze interieur specialist voorziet vervolgens de klant van veel meer advies. Het is zijn passie en kan het niet nalaten meubels te verzetten of schilderijen te verhangen en komt met simpele oplossingen om het interieur een mooier en warmer gevoel te geven. Uiteraard gebeurt dit geheel vrijblijvend en zijn klanten achteraf zeer blij met het resultaat.

Zitbanken thuis uitproberen

Zitbanken thuis uitproberen resulteert in zeer verrassende oplossingen.

Kosten

Mocht het zo zijn dat je ter plaatse slaagt en tot een koop overeenkomst komt met onze adviseur, dan kost deze unieke actie jou helemaal niets. Maar slaag je niet dan kost het slechts € 50,= voor wat benzine en gedane moeite. Maar bedenk wel dat dit net zoveel kost dan wanneer je zelf naar Alkmaar zou komen met de auto. Uiteraard kun je ook gewoon naar onze showroom komen en daar alle modellen proberen. Dit is echt bedoelt voor klanten die geen oppas kunnen regelen, of vanwege werk krap in tijd zitten, of uiteraard voor de klanten die de bank gewoon in hun eigen leefomgeving willen zien alvorens tot koop over te gaan.

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126

Banken thuis uitproberen

Banken thuis uitproberen worden professioneel vervoerd.