Betaalbare losse elementen bank

Betaalbare losse elementen bank “Roos”

Betaalbare losse elementen bank

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare losse elementen bank en ook nog eens geproduceerd in Nederland, dan kom je automatisch terecht op de -bankenfabriek.nl en fabriekmeubels.nl site. Hier staan een aantal prachtige betaalbare losse elementen bank van topklasse. Vijf modellen landelijk en slechts twee modellen modern, maar wat een optie mogelijkheden met de losse elementen per model. Het begint met drie tot vier losse poefen in verschillende maten, dan een fauteuil, een loveseat, dan weer een 2 zitbank, een 2,5 zitbank, een drie zitbank, bij sommige een 3,2 zitbank, bij sommige een 3,3 zitbank en ook soms een 3,5 zitbank, dan drie tot vier losse tussenelementen, drie tot vier zitbanken mat een arm links of een arm rechts, een longchair, een hoekelement, een ottomanebank en bij sommige een xl versie en een gewone versie. Zelf bij de betaalbare losse elementen bank “Anemoon” kun je ook nog eens kiezen uit twee dieptes, namelijk 100 diep en 110 cm. diep. Betaalbare losse elementen bank

Betaalbare losse elementen bank

Al deze opties maken van onze betaalbare losse elementen bank een waar plezier voor de consument want dit betekent dat je altijd een bank kunt samenstellen die in jou interieur past. Woon je groot of juist klein er is altijd wel een goedkope losse elementen bank voor jou. Op de site de-bankenfabriek hebben wij een configurator ingebouwd waarmee je nu zelf je eigen model kunt samen stellen, en niet alleen in model maar ook de stof kun je kiezen. Het basis model verschijnt dan ook in jou keuze stof waardoor je een goed beeld kunt vormen hoe jou gehele bank eruit komt te zien.. Kies daarna nog even de juiste kleur poten en daar is jouw betaalbare losse elementen bank geboren.

           Hulp nodig?

Mocht je er nu niet uitkomen en heb je eigenlijk wat hulp nodig, dan kan dat zeven dagen in week via onze help-desk. Deze is bereikbaar onder nummer; 072-5616126, dan begeleiden wij jouw door de site. Maar je kunt ookop afspraak, onze showroom in Alkmaar bezoeken waar onze interieur specialist jou help op basis van een bouwtekening of plattegrond, om de ultieme goedkope losse elementen bank samen te stellen.

Betaalbare losse elementen bank

Betaalbare losse elementen bank.

Nieuw!

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126