Bijzondere en aparte tuintafels

Bijzondere en aparte tuintafels “Leaf” met teakblad

Bijzondere en aparte tuintafels

Wanneer je op zoek bent naar bijzondere en aparte tuintafels maar overal is alles hetzelfde, dan adviseer ik je om eens een kijkje te nemen bij Fabriekmeubels en fabriekafels.nl. Wij bieden jouw een aantal tuintafels aan die je nog niet leder bent tegen gekomen. Ze staan op de site als zijnde eettafels voor binnen maar wat menigeen niet weet dat ze absoluut geschikt zijn voor het buiten gebruik. Neem model Leaf die gemaakt wordt met RVS 304 wat zonder meer buiten kan staan. Deze tafel wordt geleverd met een teak houten blad maar kan ook met een Wallaba blad geleverd worden (Surinaams hardhout). Deze combinatie maakt dat de tafels zeer regelmatig worden gemaakt op maat voor buiten. Leuk detail is dat ze allemaal ook nog eens geleverd worden als salontafel, bijzettafel, Sidetable maar ook op maat geleverde buitenkeukens behoort absoluut tot de opties.

Bijzondere en aparte tuintafe

Bijzondere en aparte tuintafels Viroza met Wallaba hout (Surinaams hardhout)

Dit model Viroza is een zeer bijzondere en aparte tuintafels. let vooral op de detail van de rvs onderstel. Prachtig gemaakt en naadloos gelast. Een echte eye-catcher voor in de tuin. Maar met een massief eiken blad die leverbaar is in meer dan 15 kleuren, een aanwinst voor elk modern interieur. Deze tafel wordt voor u op maat gemaakt en hebben wij laatst al geleverd in een tuin op 3,50 mrt. lang x 115 breed. Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren voor de perfect tuintafel op maat bij u thuis.

Bijzondere en aparte eettafels

Bijzondere en aparte tuintafels Sydney

Deze beauty van een tafel Sydney is onze topper wat bijzondere en aparte tuintafels betreft. Hij is tijdloos en dus geschikt voor elke tuin. Het teakhouten blad maakt hem rijk qua gevoel. Ook deze tafel is leverbaar in elke gewenste maat. Maar ook schitterend als salontafel of bijzettafel. En let op! Want al onze tafels zijn ook leverbaar voor in de tuin met een HPL blad. Deze kunststof balden zijn helemaal geschikt voor buiten en werken en verkleuren totaal niet. (zie onze site fabriekmeubels.nl en fabriektafels.nl.

Helpdesk en advies

Voor hulp online of voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs, bel gerust 7 dagen in de week van 9.00-22.00 uur. Wij zijn  u graag van dienst, ook als het om een eigen ontwerp gaat. Want alles is mogelijk bij fabriekmeubels en fabriektafels, mits uitvoerbaar.

072-5616126