Bijzondere houten lampen.

Bijzondere houten lampen.

Bijzondere houten lampen met de staande collectie Driftwood

Fabriekverlichting.nl en Fabriekmeubels.nl staan ruim 2 jaar online en zijn bekend vanwege hun bijzondere houten lampen collectie. Deze series zijn exclusief en apart te noemen. Ze worden over het algemeen allemaal in Denemarken vervaardigd waardoor ze langer mooi blijven en een beter kwaliteit zijn dan de lampen die uit China en de Filippijnen komen. Alle bijzondere houten lampen worden geleverd met een mooie linnen kap en worden in bubbel plastic verzonden naar de klant om beschadigingen te voorkomen. Tevens staan wij bekend dat alle bijzondere houten lampen gratis aan huis worden geleverd.

Neem bijvoorbeeld de bovenste foto, een nieuwe staande lamp van 170 hoog met kap en 145 hoog zonder kap. Met een diameter van 10 cm. boven en 35 onder weer een waar kunststukje. De lampenkap heeft een diameter van 60 cm en is 35 cm. hoog. Het hout wordt verzameld aan de kust wat aanspoelt. vervolgens wordt het geselecteerd om elke lamp gelijkwaardig te laten lijken maar toch exclusief  omdat er geen identieke tweede bestaat. Deze lamp wordt ook als tafellamp gemaakt die zonder kap 55 cm. hoog is en met kap 70 cm. hoog. Deze lampenkap heeft een doorsnee van 50 cm. en is 30 cm. hoog.

Bijzondere houten lamp

Bijzondere houten lamp met hier de tafellamp ervan.

Maar naast deze nieuwe collectie voeren wij ook onze schitterende andere houten lampen serie. hiervoor verwijs ik u naar onze site waarbij alle houten lampen op de eerste pagina staan van zowel de staande lampen als de tafellampen. Al deze houten lampen zijn te bewonderen in onze showroom in Alkmaar waar u zeven dagen per week terecht kunt op afspraak van 9.00 – 22.00 uur in de avond. En heeft u nog specifieke vragen over onze lampen dan kunt u onze help-desk bellen die ook zeven dagen in de week u te woord kan staan van 9.00 – 22.00.

Bel gerust met al uw vragen;

072-5616126

Bijzondere houten lampen.

Bijzondere houten lampen van Fabriekverlichting.nl en Fabriekmeubels.nl

Kijk ook eens op onze ander websites;

Fabriekmeubels – Fabriekverlichting – de-bankenfabriek –

de-interieurspecialist – fabriektafels