Bijzondere tafels

Wat maakt bijzondere tafels bijzonder?

Dat is een vraag die maar moeilijk te beantwoorden is omdat dit zo ontzettend persoonlijk is. De een vindt bijzondere tafels wanneer deze veel kleur heeft of juist wanneer de tafel een gekronkeld onderstel bezit.. Maar een ding is voor mij wel duidelijk, en dat is dat Fabriektafels.nl diverse bijzondere tafels in zijn collectie heeft. Bijna alle modellen worden gemaakt van een RVS ombouw, onderstel met de combinatie van massief eiken. Dit eiken heeft een landelijke uitstraling terwijl juist het RVS strak en modern oogt. Dat maakt deze tafels dan ook bijzonder,

Bijzondere tafels

Bijzondere tafel Viroza leverbaar in alle gewenste maten.

Maatwerk tafels

De tafels die uitzonderlijk mooi afgewerkt zijn bij Fabriektafels en Fabriekmeubels kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Je kunt via deze sites kiezen voor een aantal standaard maten omdat deze gewoonweg het meest gangbaar zijn. Maar je kunt ook via de mail of telefoon opgeven wat jouw wens is. Laatst hebben ze nog een tafel geleverd van 3,50 mrt lang x 1,20 mtr breed. Het leuke van het geheel is dat er ook de mogelijkheid bestaat om van dezelfde serie tafel, een salontafel, bijzettafel, sidetafel maar zelfs een maatwerk dressoir te laten maken. Zie hieronder een pracht van een voorbeeld, waarbij er is uitgegaan van een tafel Wave.

Bijzondere tafels

Dressoir op maat aan de hand van de bijzondere tafels Wave.

Bijzondere tafels

Onze bijzondere tafels Wave

Eigen ontwerp

Bij Fabriektafels en Fabriekmeubels bieden wij je de mogelijkheid om zelf je eigen ontwerp in te dienen. Wanneer blijkt dat deze uitvoerbaar is dan krijg je een vrijblijvende offerte  wat de tafel of dressoir gaat kosten. Je kunt elk model indienen mits deze aan een aantal voorwaarden voldoet.

A) Gemaakt met RVS of staal

B) in combinatie met eiken