Bijzondere woonaccessoires

bijzondere woonaccessoires

Wij van fabriekmeubels.nl verkopen alleen bijzondere woonaccessoires, niet datgeen je op elke hoek van de straat vind. Tegenwoordig hebben alle accessoires een zeer hoog “Action” en Leen Bakker” gehalte. Niet dat daar iets mis mee is maar het is allemaal zo herkenbaar geworden. Het is veel leuker dat iedereen die bij je thuis komt je complimenteert met de persoonlijke sfeer die jij met jou interieur uitstraalt. Maar waar vindt je dan deze bijzondere woonaccessoires? Wij van fabriekmeubels willen graag eerst bij je thuis komen voor een persoonlijk advies op het decoreren en stylen van je huis. `Vervolgens nemen wij je mee naar onze aparte inkoop centra’s om daar gezamenlijk heerlijk te gaan shoppen. Je weet werkelijk njiet wat je ziet aan bijzondere woonaccessoires. Je hebt dit waarschijnlijk nooit gezien en zeker niet op de manier van presenteren zoals dat daar wordt gedaan. Er gaat een wondere wereld voor u open waarbij fantasie werkelijkheid wordt.

Bijzondere woonaccessoires

Onze filosofie is de herhaling van twee. Twee dezelfde boedha’s op twee dezelfde zuilen. Twee dezelfde lampen naast een bank links en rechts of twee schilderijen boven de bank van dezelfde sfeer. Dit brengt balans en harmonie in een interieur en zal daarom veel rust uitstralen. Een interieur behoort te omarmen en warmte en liefde uit te stralen. Een warm nest zogezegd. Laat je adviseren en inspireren en laat ons je meenemen in de wereld van de bijzondere woonaccessoires. Je maakt een reis door verschillende culturen die door onze adviseur worden samen gebracht tot één geheel.

Bijzondere woonaccessoires
Bijzondere woonaccessoires met een unieke en exclusieve uitstraling.

Wil je meer informatie of een afspraak met onze adviseur? Onze help-desk is zeven dagen voor jou beschikbaar van 9.00 – 22.00 uur om al jouw vragen te beantwoorden of voor het maken van een afspraak. Bel gerust ons nummer 072-5616126.

Bijzondere woonaccessoires