Blauwe zitbank

Een blauwe zitbank heb je in vele kleur mogelijkheden. Je hebt licht blauwe zitbanken , Patrol blauwe zitbanken, of donker blauwe zitbanken,er zijn namelijk wel meer dan 1 miljoen verschillende kleuren blauw. Blauw is voor vele mensen een lievelingskleur wat je vooral veel terug ziet in kleding. Tevens heb je nog een leren blauwe bank of een alcantara blauwe zitbank, dus genoeg keuze in dit soort banken. Wij van fabriekmeubels en de-bankenfabriek bieden elke mogelijkheid op de site voor u aan om de bank in blauw te configureren.

Blauwe zitbank

Modern of klassiek

Bij ons kun je ook nog kiezen uit ongekend vele soorten modellen. Van een Moderne blauwe zitbank tot een klasieken blauwe zitbank. Heel populair zijn de longchair en de ottoman blauwe banken. Lichtblauwe banken worden veel verkocht in de landelijke sfeer en de fel blauwe banken worden juist weer in de moderne sfeer verkocht. De grijs/blauwe en donkerblauwe banken weer veel in de klassieke interieurs.

Blauwe zitbank

Blauwe zitbank modern in diverse modellen leverbaar

Advies voor een blauwe zitbank

Als u niet goed weet welk blauw u moet kiezen en welk model bank, dan kunt u ook gebruik maken van onze interieur specialist. Hij komt vrijblijvend, met blauwe stofstalen, bij u langs om met een juiste kleur blauw te komen. vervolgens meet hij uw woonkamer op om vervolgens u uit te nodigen in de showroom om samen met u de juiste bank en model te bepalen.

Website

Blauwe bank

Hier een blauwe zitbank Hyacinth bij de klant afgeleverd.

Ook op onze unieke website kun je jouw eigen bank helemaal zelf samen stellen. Wij hebben een unieke configurator ingebouwd die je leid naar jouw gewenste bank en in jouw gewenste kleur. Kies eerst “Bankstellen modern” of “Bankstellen landelijk”, vervolgens kies je het model naar jouw smaak door erop te klikken. Stel onderaan je eigen model samen door te kiezen in “Kies afmeting”. Klik vervolgens op “stofkeuze” en klik op de stof die je aanspreekt. Deze zie je eerst vergroot in beeld en vervolgens komt de bank bovenaan de pagina in deze stof te staan waardoor je een goed beeld kan vormen hoe het eind resultaat gaat worden. Als laatste klik je op “kies de poten”. En vervolgens zou je naar bestellen kunnen gaan of een afspraak kunnen maken om een bezoek aan onze showroom te brengen.

Nieuw!

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126