Brede bank

Een super brede bank Anemoon van 400 cm. breed.

Brede bank

Heel veel zeer brede banken zie je niet zoveel  in de woninginrichting winkels. Dit komt mede omdat de consument veelal niet zo groot behuisd is waar zo’n brede bank kan staan. Maar ook een brede bank in de winkel nemen zeer veel m2 in beslag en dat is kostbaar. Ze kunnen dan beter een 2 zitbank met een bijvoorbeeld een fauteuil laten zien in combinatie met een bijzettafel met tafellamp en aan de andere zijde van de brede bank een staande lamp. Zo zie je dat er opeens wel zes verkoop items in een winkel staan in plaats van alleen een brede bank.

Brede bank

Bij de-bankenfabriek.nl en fabriekmeubels.nl staan in de showroom ook niet veel brede bankstellen om dezelfde redenen. Maar bij ons online kun je wel zelf jouw eigen brede bank samen stellen. Zo kun je van elk  model online een 2 zits met arm links tegen een 2 zits met arm rechts plaatsen, dit geldt voor ook voor de 2,5 zits en 3 zits combinaties. Zo ontstaan vanzelf een zeer brede bank die uniek zijn in hun soort. Maar een brede bank kan ook zoals op de foto boven zijn. Een Ottomaan links, dan een 2 zits met arm links, dan een tussenelement en afsluitend een longchair rechts. Nu zit je ook al gauw op 3,65 meter breed. Onze brede bank is dus eigenlijk zo breed te maken als jezelf wilt, dit komt door de drie tussen element opties. Ga gerust eens een kijkje nemen en probeer maar wat uit om te zien of jouw brede bank ook samen te stellen is voor jouw interieur.

Brede bank

Brede bankl Dahlia

Help-desk

Lukt het niet helemaal? Of heb je wellicht nog wat vragen, bel dan gerust onze help-desk. Wij zijn je van dienst zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur. Je kan ook altijd langs komen in onze showroom om daar advies te krijgen van onze adviseur. ook dit is mogelijk zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur. Maar let wel, alleen op afspraak!

Tel 072-5616126

NIEUW!

Uniek bij fabriekmeubels en de-bankenfabriek is dat je voortaan ook onze adviseur langs kan laten komen voor € 50,= om de bank ,die jij mooi vond online, bij jou thuis te laten zien. Hij neemt alle mogelijke stoffen mee. En slaag je voor een mooie combinatie dan krijg je die € 50,= gewoon weer terug. Is dat online service of niet!