Comfort bank

    Comfort bank Hyacinth in stof Kiss Grey 65

Comfort bank

Bij Fabriekmeubels hebben wij een aantal heerlijk zittende banken oftewel een zalige comfort bank. Deze zitbanken zijn zo lekker comfortabel en zacht dat je er nooit meer uit wilt komen. Je duikt na een dag hard werken in de hoek van de bank en met een diner op schoot en glas drinken naast je laat je jezelf heerlijk door zo’n comfort bank verwennen. Neem nu de comfort bank Hyacinth op de foto hierboven. Deze foto is bij een klant thuis genomen en straalt maar 1 ding uit; heerlijk , heerlijk en nog eens heerlijk! Alles is in hoes vorm dus ook de romp, hierdoor is alles makkelijk schoon te maken en zelfs wasbaar.

Comfort bank

Hier zie je wat een voetenbank en poefen doen bij een comfort bank Anemoon van 4 meter.

Op de bovenstaande foto staat de comfort bank Anemoon waarvan een element met armrechts tegen een element met arm links is geplaatst. Daarvoor twee heerlijk poefen van 96 x 96 om lekker s’avonds tegen de comfort bank aan te zetten zodat je heerlijk kunt loungen. In combinatie met de loveseat Hyacinth waar je in je eentje lekker met je benen over de stoel kunt hangen, terwijl je een leuke film of serie aan het kijken bent. Deze comfort banken worden gretig afgenomen en zijn een groot succes onder het publiek. Zeker ook omdat de prijzen zeer gunstig zijn en de mogelijkheden op de site ongekend.

Comfort bank

Comfort bank Hyacinth op maat bij een klant thuis.

Bank samen stellen online

Bij Fabriekmeubels kun je heel simpel zelf je bank samenstellen. Elk model is te verkrijgen als poef, fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 z zitbank, 3,5 zitbank, 2 zit arm links, 2,5 zit arm links, 3 zit arm links, 2 zit arm rechts, 2,5 zit arm rechts, 3 zit arm recht , 3 tussenelementen, hoekelement, longchair bank en als ottomaanbank. Jouw combinatie model zit er echt wel bij. Ook kun je online jou stof uitkiezen en de bank in beeld verandert in jou keuze stof.

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126

 
 

tel. 072-5616126