comfortabele zitbanken

                                    Comfortabele zitbanken. De “Kamille” sinds februari 2014 verkrijgbaar.

Comfortabele zitbanken

Bij fabriekmeubels zit je op het juiste adres als je op zoek bent naar comfortabele zitbanken. In de landelijke collectie hebben wij de zitbank Anemoon, de zitbank Hyacinth, de Zitbank Dahlia, de zitbank Anjer en de zitbank Lelie. Stuk voor stuk zeer comfortabele zitbanken. De zitbanken Lelie en Anjer zijn meer toegespitst op mensen die wat korter zijn van beenlengte en de andere drie zitbanken juist voor beide partijen. Mensen dus zowel lang als kort van bovenbeen. Dit komt omdat deze banken een extra voorkussen hebben die extra steun biedt aan mensen die kort van bovenbeen zijn. De zitbank Hyacinth en Dahlia zijn wel de toppers onder de comfortabele zitbanken want deze zitten zeer relax en zacht, alsof je wordt omarmt door het comfort.

Comfortabele zitbanken

Comfortabele zitbanken Hyacinth bij de klant thuis

De bank Kamille (foto boven) is een nieuwe comfortabele zitbanken van ons. Een wat strakkere moderne uitvoering van een elementen bank, maar nu al een groot succes door zijn mogelijkheden. Deze bank is zoals al onze banken geheel zelf samen te stellen online en past altijd in elk interieur. Ook de stofkeuzes zijn enorm en er zit altijd wel een mooie stof bij voor jou interieur.

Ben jij nou ook op zoek naar comfortabele zitbanken maar weet je niet goed welke het moet worden, of sterker nog, je vindt de rit naar onze showroom in Alkmaar te ver! Dan kun je vandaag de dag bij de-bankenfabriek onze adviseur met de bank van jou keuze langs laten komen bij je thuis. Hij neemt alle denkbare stoffen mee en gaat samen met jouw de juiste elementen keuze bepalen en die van de stof. Hier zijn eenmalig € 50,= kosten aan verbonden, maar mocht je over gaan tot een koop dan krijg je die € 50,= gewoon weer retour. Is dat online service of niet! Dit concept is vernieuwend en ver zijn tijd vooruit. Omdat de klant vandaag de dag tijdgebrek heeft en niet alle winkel wilt afgaan. de-bankenfabriek is uniek in zijn werkwijze voor een online woonwinkel.

Bel gerust voor een afspraak op 072-5616126

Comfortabele zitbanken.

Comfortabele zitbanken bij klanten thuis genomen

comfortabele zitbanken NIEUW! EEN BANK NAAR KEUZE OP ZICHT THUIS!!!