Design Barkrukken Alkmaar

Hartelijk welkom op de blogpagina van Fabriekemeubels over Design barkrukken Alkmaar. Wij verkopen een aantal prachtige design barkrukken in diverse modellen en kleurstellingen. Zowel verkrijgbaar vaak in stof , leer en kunstleer. Echter zijn de keuzes hierin beperkt om de prijs naar u toe zo scherp te kunnen houden. Alle modellen die u op onze unieke website vindt staan bij ons in de showroom in Alkmaar. Hier kunt u zeven dagen per week terecht, op afspraak, om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, de barkrukken te testen. Wij zijn ervan overtuigd, gezien de topkwaliteit uit Denemarken en Nederland, dat u beslist zult slagen voor een ultieme design barkrukken voor bij u thuis.

Design barkrukken Alkmaar

Design barkrukken Alkmaar met hier de schitterende barkruk Funky met al zijn mogelijkheden.

Aparte barkrukken

Buiten de design barkrukken Alkmaar zijn alle barkrukken ook nog eens heel apart om te zien. Er is duidelijk goed nagedacht dat u een stukje exclusiviteit in huis haalt die u niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Tegenwoordig bieden landen als China, Taiwan, Indonesië en de Filipijnen barkrukken aan voor nog geen € 69,- per stuk, maar is absoluut niet de kwaliteit die u in huis wilt halen en zijn tevens niet gemaakt voor een gemiddelde man in Nederland die tussen de 80 en 120 kilo weegt. De gasveer is van een dusdanige kwaliteit dat deze geen lang leven is gegeven.

Design barkrukken Alkmaar

Design barkrukken Alkmaar met de prachtige barkruk Chanel.

Meer dan alleen barkrukken!

Maar wist u dat wij van Fabriekmeubels niet alleen barkrukken verkopen, maar werkelijk alles op het gebied van interieurs. Zelfs onze eigen interieur adviseurs kan vrijblijvend bij u langs komen voor een persoonlijk advies op maat! Bel gerust onze helpdesk, die bereikbaar is ook 7 dagen in de week van 9.00-22.00 op telefoonnummer ; 072-5616126

Design barkrukken Alkmaar

Design barkrukken Alkmaar met de bijzondere kruk Boston.

Kijk ook eens op onze ander websites;

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl