Design eettafels

Design eettafels op maat met RVS onderstellen

Design eettafels

Op de huidige woninginrichting markt bestaan zeer veel design eettafels van topmerken waar veel geld voor betaald wordt. Dit komt door de vaak zeer hoge management kosten zoals reclame promitie naar de consument toe. Reclame in grote design bladen, promotie langs de wegen of in de grote kranten als de Telegraaf. Vaak zijn deze zeer dure tafels ook nog eens leverbaar in een paar standaard maten en zijn afwijkingen gewoonweg niet mogelijk. Bij Fabriektafels en Fabriekmeubels hebben wij daarom een eigen collectie design eettafels ontworpen die met gemak de strijd aan kunnen met deze topmerken. Een groot voordeel van deze tafels is dat er naast de eettafels ook bijzettafels, salontafels en sidetables gemaakt worden. Maar naast de standaard maten voor deze eettafels kunt u ook elke gewenste maat doorgeven omdat wij zeer flexibel zijn en graag meedenken in het belang van de klant. Wij zijn nu met een project bezig waarbij wij van de design eettafels een dressoir moeten maken. Op basis van een model kunnen wij in principe alles vervaardigen zoals een tv meubel op maat, een dressoir op maat, een kast op maat, een vakkenkast op maat of een bedombouw op maat.

Design eettafels

Dressoir Wave op maat

Deze prachtige design dressoir is dus gemaakt op basis van de design eettafel “Wave”. Het is geen chrome zoals de foto doet vermoeden maar RVS. Er is gebruik gemaakt van laden geleiders en touch klik systemen voor de deuren en alles is gemaakt van massief eiken die in elke gewenste kleur gebeits kan worden. Ook kan er gekozen worden om de beits hierna in de olie te zetten, hardwax of in de lak. In onze eigen werkplaats is dus alles mogelijk en uw wens is onze passie!

Design eettafels

Dressoir Wave1 op maat

Helpdesk en showroom

Als u vragen heeft over welk product dan ook, neem dan gerust contact met de helpdesk op, die u 7 dagen per week te woord kan staan van 9.00-22.00.

072-5616126

Ook beschikken wij over een showroom waar wij u kunnen adviseren op basis van uw vragen en eventuele bouwtekening of plattegrond.

Onze showroom is ook 7 dagen per week open, op afpsraak, van 9.00-22.00 uur.

Berenkoog 14, 1822 BJ  Alkmaar, 06-22694323