Design tuintafel

Design tuintafel Viroza met Wallaba hout (Surinaams hardhout)

Design tuintafel

Wat heel veel mensen niet weten is dat fabriekmeubels.nl en fabriektafels.nl ook zeer exclusieve design tuintafels maakt en zelf ontwerpt. Neem bijvoorbeeld de foto hier boven, deze design tuintafel is werkelijk een aanwinst voor elk moderne tuin. Het Wallaba hout heeft een prachtige rode kleur en is zeer hard, dus uitermate geschikt voor een buiten tafel. Het RVS 304 onderstel roest niet en let vooral op de details en afwerking daarvan. Mooier kun je gewoonweg niet lassen. Deze Prachtige design tuintafel Viroza is leverbaar in een aantal vaste maten (zie website) en ook op maat gemaakt. Hij is leverbaar tot 3,50 mrt x 120 breed. en kan ook in teakhout geleverd worden. Sterker nog, hij is er ook als salontafel, bijzettafel en als sidetable. Maar zelfs een buitenkeuken in deze stijl is mogelijk met deurtjes en laden, wasbank, en grill, Wij maken alles op maat voor u. Iedereen die uw tuin komt bewonderen zal sprakeloos zijn bij het zien van zoveel moois. Wat een uitstraling, wat een exclusiviteit, en dat mag gezien worden, toch!

Design tuintafel

Design tuintafel Syndney met teakhout

Deze wonderschone design tuintafel Sydney is een pronkstuk en zeer tijdloos. Hij zal zich altijd aanpassen aan de omgeving waar hij staat. Of er nu siersmeed tuinstoelen of kunststof tuinstoelen omheen staan, hij blijft rustig en schreeuwt niet om aandacht, en toch is het een ware eye-cather. ook deze tafel wordt in elke maat geleverd en kan zelfs tot 5 mrt. lang gemaakt worden x 150 breed. Nodig uw hele familie en vriendenclub maar uit wat op zo’n grote tafel wordt het al gauw een waar feest.

Design tuintafel

Design tuintafel “Leaf” met teakblad

Dit plaatje van een design tuintafel heet de “Leaf” en valt op door zijn eenvoud. Zie hoe naadloos het teak aansluit tegen het RVS. Deze tafels worden allemaal met zeer veel passie en liefde vervaardigd. Dus bent u op zoek naar een aparte en bijzondere desging tuintafel, laat Fabriekmeubels en Fabriektafels u vrijblijvend in uw tuin adviseren of kom eens langs in onze showroom zodat u met eigen ogen kunt zien wat een lust voor het oog deze tafels zijn.

Helpdesk en advies

072-5616126

info@fabriekmeubls.nl