Driezitsbank

Driezitsbank Anjer met de 2 zits bank en de fauteuil

Driezitsbank

Ben je op zoek naar een mooie en degelijke driezitsbank, dan kunnen wij jou helpen. Wij van de-bankenfabriek en fabriekmeubels.nl hebben niet heel veel modellen online staan maar wat er staat is zeer breed in uitvoering. Zo is er van elk model een driezitsbank maar ook drie maten poefen, een fauteuil, en een loveseat. Maar daarnaast zijn er ook drie tussenelementen te verkrijgen in drie verschillende breedtes, en wat dacht je van drie elemtnen banken met alleen een arm links of rechts en weer in drie breedte maten. Maar dat is het nog niet, wij hebben ook nog van elk model een corner of te wel een hoek element en een longchair en als afsluiting nog een ottomaan. Ja, je leest het goed, als jouw driezitsbank het toch niet wordt dan wellicht een elmentenbank op maat voor jou. Maar je zocht een driezitsbank dus zal ik mij daar op toespitsen.

driezitsbank

Wij bieden zowel i  het modern als in het landelijk verschillende top kwaliteit driezitsbank aan. Zoals de foto hierboven drie zits bank Roos. Een zeer populaire bank bij ons vanwege zijn zitcomfort en klasse uitstraling. Al onze banken worden namelijk in Nederland vervaardigd, dus is er strenge controle op de kwaliteit. Tevens geeft het jou de garantie dat als er iets aan mankeert, het heel snel opgelost wordt omdat wij binnen 1 week langs komen, de bank weghalen en dezelfde week weer terug bezorgen. Alle banken worden gemaakt van de aller beste materialen zoals massief houten frames, nosagvering en het allerbeste polyester.

driezitsbank

Als je interesse is gewekt dan kun je zeven dagen in de week terecht in onze showroom om daar de modellen uit te proberen. Let wel dat wij alleen op afspraak open zijn. En heb je vragen over bepaalde modellen of wil je meer weten dan er op de site vermeld staat, neem dan contact op met onze help-desk. Wij zijn ook hier 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00-22.00 op nummer 072-5616126.

Uniek en nieuw bij de-bankenfabriek en fabriekmeubels is dat wij nu bij u thuis kunnen komen met de bank van uw keuze. Onze adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om u thuis zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u slagen dan is deze service geheel gratis en zo niet kost u dit slechts eenmalig € 50,=. Online service of niet?