Eetkamertafel eiken

Eetkamertafel eiken Dream

Eetkamertafel eiken

Bij Fabriekmeubels en Fabriektafels komen wij inmiddels met prachtige massief en fineer eiken eettafels. Onze eetkamertafel eiken zijn bijzonder en heel apart. De nieuwe serie op onze sites zijn niet standaard en worden geheel met de hand gemaakt. Daar ligt ook onze passie, een tafel maken die een andere leverancier niet heeft. De eetkamertafel eiken Dream op de foto is schitterend afgewerkt met een RVS frame van 100 x 40 mm. dik. Daartussen een massief white wax eiken blad maar mogelijk in meer dan 25 kleuren. Tegen meerprijs zijn deze tafels ook te leveren met een eiken fineerblad wat ongevoeliger is tegen werken van vocht.

Eetkamertafels eiken

Eetkamertafel eiken Chigaco

 
Eetkamertafel eiken

Eetkamertafel eiken Wave

De twee tafels links en rechts lijken van kersen maar dat is niet zo, het is massief eiken maar kersen gekleurd. Op deze wijze kun je dus ook een teak kleur, een wengé kleur of een geheel afwijkende kleur als leem of taupe creëren.

Al onze bijzondere en aparte tafels zijn leverbaar in een aantal standaard maten, maar ook in vijf maten salontafel en drie maten bijzettafel. Maar op aanvraag kunnen wij ook elke tafel op maat laten maken voor u.

Wij gebruiken uitsluitend topkwaliteit materialen zoals massief Frans eiken of AA kwaliteit eiken fineer. Het RVS 304 is weerbestendig en roest niet. Overigens geldt dit niet voor klanten die aan de kust wonen waar veel zout in de lucht zit. Uiteraard geldt dit dan weer niet voor binnenshuis maar alleen wanneer de tafel voor buitengebruik zou dienen.

Onze eetkamertafel eiken worden gratis aan huis geleverd en de levertijd bedraagt gemiddeld slechts 4 weken. Wij vragen ook geen aanbetaling maar contant of internet bankieren bij levering.

Wanneer u interesse heeft in één van onze prachtige eiken eetkamertafels dan kunt u zeven dagen terecht in onze showroom in Alkmaar waar wij zeven dagen per week, op afspraak, open zijn van 9.00-22.00 uur.

Showroom;
Berenkoog 14
1822 BJ  Alkmaar tel. 072-5616126
 
Eetkamertafel eiken

Eetkamertafel eiken Bridge

 
Eetkamertafel Viroza

Eetkamertafel eiken Viroza