Eetkamertafel notenhout

Eetkamertafel notenhout Fender.

Eetkamertafel notenhout

De eetkamertafel notenhout waar wij van Fabriekmeubels en Fabriektafels mee werken worden vervaardigd van massief notenhout en massief eikenhout. Het notenhout wat wij leveren  staat voor duurzame, stijlvolle en tijdloze meubelen van topkwaliteit.  Als fabrikant van tafels brengt Fabriekmeubels en Fabriektafels kwalitatief hoogwaardige  producten. Deze worden mede in eigen huis met de grootste zorg geproduceerd. Daarvoor zijn alleen de beste materialen goed genoeg.

Onze eetkamertafels noten zijn sterk en stijlvol. Om kwaliteit en degelijkheid te realiseren wordt gebruikgemaakt van het beste duurzame hout. De tafels zijn dan ook van topkwaliteit en een lange levensduur is gegarandeerd. De tafels zijn te combineren met stijlvolle  eetkamerstoelen. Maak kennis in onze showroom met deze prachtige tafels van notenhout en massief eikenhout.
Eetlkamertafel notenhout

Eetkamertafel Notenhout met RVS Fender met aanzetblad van 50 cm. lang.

Maatwerk eetkamertafels noten en eiken

Ook wanneer u op zoek bent naar een speciale maattafel of u heeft speciale wensen dan staat Fabriekmeubels en Fabriektafels u geheel van dienst. In eigen atelier kunnen wij ook uw tafel ontwerpen en vervaardigen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 25 kleurstalen waarin ons massief of fineer  eiken gekleurd kan worden. Een eigen ontwerp poot van staal of RVS is ook geen enkel probleem, mits uiteraard uitvoerbaar.

Ook wanneer u twijfelt over de aanschaf van een eetkamertafel of deze wel bij u thuis zal staan, kunt u geheel vrijblijvend onze interieur specialist langs laten komen om samen met u de juiste ultieme tafel te kiezen of creëren. Hij weet als geen ander totale balans en harmonie in uw interieur aan te brengen, ook als het gaat om meer advies dan alleen de tafel. Het complete interieur kan hij verzorgen tot in de details. Bekijk gerust de site www.de-interieurspecialist.nl om te zien wat Hans Gonggrijp in het verleden heeft gepresteerd, en u zult overtuigd zijn van zijn vakmanschap.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom of voor advies thuis.

072-5616126

of mail ons

info@fabriekmeubels.nl

Eetkamertafel notenhout

Eetkamertafel notenhout divers.