Eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam

Eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam. Hier de modellen Fender, Savonne, Dalton, brutus en Brutal.

Eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam

Woon je in Noord-Holland of Zuid-Holland en wil je niet te ver reizen voor een mooie, aparte of luxe eettafel, dan ben je bij Fabriekmeubels.nl en Fabriektafels.nl op het juiste adres. Wij verkopen eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam die grotendeels uit eigen productie komen. De bovenstaande schitterende noten en eiken eettafels echter niet. deze leveren wij rechtstreeks van de fabrikant. Ze worden gemaakt van 4,5 cm. massief eiken bladen in vijf kleuren of een massief notenblad. Ze zijn er in vijf maten van 160×90, 180×90, 200×100, 225×100 en 250×100. deze bijzondere eettafels kunnen geleverd worden met een U-profiel van RVS of een metalen onderstel of een massief houten onderstel van het hout dat gemaakt is van hetzelfde hout als het bovenblad.

Eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam

Eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam in iedere gewenste maat leverbaar

Deze aparte en bijzondere eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam komen uit onze eigen atelier en worden speciaal op maat gemaakt. Tevens kun je kiezen uit een RVS frame of een Metalen frame, maar ook voor een massief eiken blad of een gefineerd eiken blad. En dan nog de 20 beits kleuren waarin het eiken gekleurd kan worden. Deze prachtige eettafels zijn er een aantal standaard maten voor de website, maar je kan op verzoek de tafels in elke maat laten produceren tot 5 meter lang. Ze zijn ook te maken in een salontafel, bijzettafel en als sidetable. Kom gerust, op afspraak, bij ons langs om jouw wensen te bespreken want wij gaan veel verder dan alleen het maken van standaard tafels. Je kunt bij ons ook je eigen ontwerp indienen en wij zullen deze maken boven jouw verwachting patroon.

Eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam

Al deze kleuren kun je kiezen op onze eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam.

Help-desk en advies

Mocht je advies nodig hebben of een vraag over een van onze producten, bel dan gerust onze help-desk. Zij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9.00-22.00 uur, en kunnen jou met al je vragen van dienst zijn. Tevens kun je via hetzelfde telefoonnummer een afspraak maken voor een showroom bezoek waar je diverse eettafels Alkmaar, Haarlem, Amsterdam kunt bezichtigen.

072-5616126