Eiken tafel op maat

Eiken tafel op maat, in dit geval het model Lars RVS

Eiken tafel op maat

Bij Fabriekmeubels hebben wij een serie massief eiken tafels die voor u ook buiten de vaste maten, op maat gemaakt kan worden. De standaard maten variëren van 160 x90 tot max 300 x 100, maar wanneer u juist deze tafel nodig hebt in, bijvoorbeeld 270 x 110 of 160×160 in het vierkant, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Sterker nog, of u van deze massief eiken tafel op maat ook nog een sidetable, salontafel of bijzettafel op maat wilt, dan beschikken wij over deze mogelijkheid dit speciaal voor u te maken. Laatst hebben wij zo,n eettafel op maat met uitschuifbladen gemaakt voor een klant. En zelfs met insteekbladen aan de kopse kant is een optie.

Eettafel op maat gemaakt

Eettafel op maat gemaakt, hier de Lois

Speciale wensen

Maar zelfs wanneer u speciale wensen heeft dan zijn wij er voor u. Een tafel naar eigen ontwerp in combinatie met RVS of een robuuste wangentafel behoren ook tot de mogelijkheden. Welke kleur beits wilt u? Wij helpen u graag met het uitzoeken en uitdenken van de ideale tafel voor uw situatie. Onze interieur specialist kan u hierbij perfect helpen. En niet alleen bij een eiken tafel op maat gemaakt maar ook de rest van het interieur kan hij voorzien van hele leuke tips zodat alles in een totale harmonie verkeerd.

Eiken tafel op maat

Eiken tafel op maat met RVS onderstellen

Bijzonder en aparte eiken tafels

Op de foto boven u staan 6 prachtige, bijzondere eiken tafel op maat. Dit is onze eigen unieke collectie die nergens anders in Nederland te verkrijgen is. Deze aparte tafels worden met zeer veel liefde in elkaar gezet en worden vervaardigd uit RVS 304 in combinatie met massief eiken bladen. Tevens zijn ze verkrijgbaar in vele maten en ook leverbaar als salontafel, bijzettafel en sidetable, We hebben inmiddels al een aanvraag voor dressoir passend bij het eerste model op de foto.

Eiken tafel op maat

Dressoir op basis van de tafel Wave.

Uniek, apart, design, bijzonder, prachtig zijn woorden die deze tafels verdienen.

Kom ze vrijblijvend bezichtigen in onze mooi showroom in Alkmaar, die 7 dagen per week open is, op afspraak, van 9.00-22.00 uur

Showroom;

Berenkoog 14
1822BJ  Alkmaar
072-5616126
info@fabriekmeubels.nl