Exclusieve woondecoratie
Exclusieve woondecoratie met een unieke en aparte uitstraling.

Exclusieve woondecoratie

Bent u op zoek naar woonaccessoires die niet op elke hoek van straat vind, maar juist naar meer exclusieve woondecoratie? Maak dan gerust eens een afspraak met onze adviseur Hans Gonggrijp. Hij neemt u mee naar de mooiste inkoopcentra’s van Nederland en ver daar buiten als het moet. Voor echte exclusieve woondecoratie heeft u aan Hans een adviseur die eerst bij u langs komt, luistert naar wat u verlangt en u vervolgens adviseert hoe te stylen. Daarna neemt hij u mee naar zijn inkoop centra’s waarvan wij zeker weten dat u het zo nog nooit gezien heeft de manier waarop daar de exclusieve woondecoratie samen gesteld is.

Exclusieve woondecoratie
Exclusieve woondecoratie

Bij onze bijzondere woondecoratie inkoop centra’s hebben ze werkelijk van alles. Van lampen, boedha’s, potjes en glaswerk en kasten en tafels aan toe. Je kijkt werkelijk je ogen uit, en als je daar niet slaagt voor aparte en bijzondere woonaccessoires, dan slaag je werkelijk nergens. Laatst heeft Hans nog klanten meegenomen naar Marrakech voor de meest exclusieve antieke Marokkaanse meubelen en lampen. Samen met de klant een volle dag op stap geweest en mooie woondecoraties voor de klant gekocht. Een nacht overnachten in een romantische Riad behoort tot de mogelijkheden. Let wel dat de kosten voor zo’n reis voor de klant zijn. Het ging er hier om dat het betreffende huis onder begeleiding, geheel in Marokkaanse sfeer belandde.

Exclusieve woondecoratie
Exclusieve woondecoratie

Dus mocht uw interesse zijn  opgewekt en wilt u ook graag zo’n persoonlijk advies thuis van onze interieur specialist Hans Gonggrijp. Bel dan gerust onze help-desk die zeven dagen in de week bereikbaar is voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak. Ze zijn bereikbaar van 9.00-22.00 uur op nummer 072-5616126.

Tevens voor al uw interieur adviezen op maat!

Exclusieve woondecoratie
Interieur advies van Hans Gonggrijp