Glaskast Square, vakkenkast Square

Glaskast Square in diverse kleurencombinaties

Glaskast Square, vakkenkast Square

Wanneer je op zoek bent naar een geweldig tijdloze glaskast Square, vakkenkast Square dan bent je bij Fabriekmeubels.nl op het juiste adres. Wij bieden deze glaskasten aan in 12 modellen. Modellen met schuifdeuren en laden en modellen zonder laden en openslaande deuren. Tevens bieden wij ook de vakkenkasten Square aan die momenteel zeer populair zijn in elk interieur. Dit komt voornamelijk door de tijdloze uitstraling die zowel geschikt is voor een landelijk als een romantisch klassiek interieur. Ook de vakkenkast is leverbaar in 8 modellen. Modellen met schuifdeuren en modellen met laden. Via onze unieke configurator kan je zelf online de kast simpel samenstellen. Welke kleur je bijvoorbeeld aan de buitenzijde wilt, of welke kleur je aan de binnenzijde wilt. Maar ook kun je kiezen voor RVS handgrepen of bronzen handgrepen. Zo zie je in tegenstelling tot een reguliere winkel direct hoe jou kast gaat worden in plaats van het te moeten doen met kleine proefstaaltjes, om vervolgens maar te hopen dat jou kast goed is en past bij jou interieur.

Glaskast Square, vakkenkast Square

Vakkenkast Square leverbaar in diverse modellen.

 

Interieur advies

Via onze site fabriekmeubels.nl kun je ook doorlinken naar de-interieurspecialist.nl. Hierbij kun je vrijblijvend gebruik maken van onze interieur specialist Hans Gonggrijp. Hij komt vrijblijvend bij je thuis voor een persoonlijk advies en niet alleen voor een Glaskast Square, vakkenkast Square. Ook voor de rest van het interieur ben je bij hem op het juiste adres. Kleurencombinaties die geheel passen bij jouw smaak maakt hij binnen de korste keren en perfect aansluitend met datgeen je al hebt staan. hij zorgt voor balans en harmonie waar jij je prettig bij voelt en past zich aan bij elk budget.

Glaskast Square, vakkenkast Square

Vakkenkast Square 12 vakken en 4 laden en 4 schuifdeuren

 

Showroom

Wanneer je de kwaliteit wilt bekijken van de glaskast Square, vakkenkast Square dan kan dat in onze mooie showroom in Alkmaar. Wij zijn 7 dagen per week open van 9.00-22.00, maar let wel op want dat is alleen op afspraak.

Fabriekmeubels.nl
Fabriekverlichting.nl
de-bankenfabriek.nl
de-interieurspecialist.nl
 
Berenkoog 14
1822 BJ  Alkmaar
Tel. 072-5616126
Mob. 06-22694323