Hoekbank op maat

Deze ottomane Hyacinth hoekbank op maat gemaakt

Hoekbank op maat

Wanneer je op zoek bent naar een hoekbank op maat dan ben je bij fabriekmeubels op het juiste adres. Wij werken met diverse mooie bankstellen waarbij je online zelf jou model kunt samen stellen. Al onze banken zijn namelijk losse elementen banken waardoor er altijd een hoekbank op maat gemaakt kan worden. Het begint bij elke bank met een drietal poefen, daarna een fauteuil, een loveseat, een 2 zitbank, een 2,5 zitbank, een 3 zitbank, een longchair bank, een hoekelement, een ottomaan bank, dan nog drie tussen elementen banken zonder armen links en rechts, en afsluitend nog drie modellen elementen met een arm links of een arm rechts. Als je daarmee niet een hoekbank op maat kunt creëren weten wij het ook niet meer.

Hoekbank op maat

Hoekbank op maat met hier de Dahlia en Hyacinth.

Maar op de bovenste foto zie je een hoekbank op maat gemaakt want de standaard bank op de site is 2,45 diep waar de ottomaan zit. Echter paste deze niet bij de klant thuis omdat er een openhaard aan de linkerzijde zat. De ruimte tussen het raam en de haard was 212 cm. Wij van fabriekmeubels.nl hebben in eigen atelier deze bank aangepast en hem op 212 lang gemaakt. De klant was al stad en land af geweest maar niemand die het wilde doen. Je snapt dat dit een fijne review opleverde.

Mocht je nou ook op zoek zijn naar een hoekbank op maat en wil je graag geadviseerd worden, bel dan gerust onze help-desk. Deze is geopend van 9.00 – 22.00 uur en dat zeven dagen per week. Wij maken dan een afspraak in onze showroom om je daar te ontvangen met al je vragen. Neem een plattegrond of bouwtekening mee zodat onze interieur adviseur je precies kan vertellen welke indeling het beste past bij jou. Samen met jou creëert  hij de ultieme hoekbank op maat voor je.

Hoekbank op maat

Hoekbank op maat, hier de Elementenbank Anemoon.