Karpetten alkmaar

Vloerkleden Amsterdam

Karpetten Alkmaar met de exclusieve serie Flat.

Hartelijk welkom op de blog pagina van Fabriekmeubels.nl. U heeft gezocht met het zoekwoord “karpetten Alkmaar” en bent door verwezen naar deze site. Wij van Fabriekmeubels.nl verkopen sinds kort prachtige karpetten online die u met een simpele klik van de muis online zelf kunt samenstellen in maat en kleur. Ga naar “producten” en klik vervolgens op “karpetten”, kies vervolgens uw karpet die u het meeste aanspreekt en klik op de maat van uw keuze. De prijs verschijnt nu in beeld en u kunt doorgaan naar “kopen”. Het grote voordeel bij Fabriekmeubels.nl is dat wanneer het betreffende karpet na 10 dagen bij u thuis wordt aangeleverd en het bevalt niet, wij zonder enige verder vragen het karpet terug nemen en uw geld binnen 7 werkdagen weer terug storten.

Karpetten alkmaar

Karpetten Alkmaar met de serie Oriëntal

De karpetten Alkmaar Oriëntal zoals hierboven, zijn er in meerdere kleuren en daarvoor verwijzen wij u graag naar de site. Ook de populaire serie Patchwork hebben wij opgenomen in onze collectie. Maar buiten deze series hebben wij nog een aantal zeer spectaculaire karptten series waaronder de Flat waarbij het lijkt alsof er een grote kiezelstenen vloer is aangelegd. Of bijvoorbeeld  de Thin Cable waarbij het lijkt alsof er kabels met elkaar vervlochten zijn.

Karpetten Alkmaar

Karpetten Alkmaar met de serie Flat wat lijkt op een kiezelstrand.

Grote kracht van onze online woonwinkel is dat u er ook voor kunt kiezen, geheel vrijblijvend, om onze adviseur langs te laten komen met alle proefstalen om bij tuis de juiste karpet en maat te bepalen. Ook hier geldt; niet goed , karpet terug, geld retour! Maar onze adviseur geeft niet alleen karpet advies maar ook voor een complete metamorfose bent u bij hem aan het juiste adres. Wilt u meer weten en heeft u nog vragen, bel dan gruwt onze servicelijn. Zij staan u zeven dagen per week te woord van 9.00-22.00 op telefoonnummer 072-5616126

Kijk ook eens op onze ander sites;

Fabriektafels.nl

De-bankenfabriek.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl