Karpetten Specialist

Karpetten specialist

Karpetten specialist met de serie Tibet

Bent u op zoek naar een mooi karpet voor in de woonkamer of voor een project dan bent u bij de karpetten specialist van fabriekmeubels.nl op het juiste adres. Wij komen met een zeer uitgebreide collectie karpetten online die in diverse soorten, maten en kleuren leverbaar zijn. Al onze karpetten voldoen aan de strengste eisen en ook aan wettelijke eisen van een online bestelling. Koopt u een karpet online en het is toch niet datgeen wat u ervan verwachtte, dan kunt u zonder verdere vragen het kleed retour zenden binnen 30 dagen in de originele verpakking. Wij zorgen ervoor dat binnen 24 uur het geld weer op uw rekening staat.

Karpetten specialist

Karpetten specialist met de serie Wooldots

Naast al deze prachtige aparte en exclusieve karpetten kunnen wij van de karpetten specialist ook karpetten op maat laten maken voor. Bij wijze van schrijven kan er zelfs uw handtekening in het karpet gezet worden. Deze op maat gemaakte karpetten worden veelal gemaakt van zuiver New Zeelands wol. Mocht u interesse uitgaan naar een maat karpet dan kan onze adviseur, geheel vrijblijvend, met alle mogelijkheden bij u thuis langs komen om een en ander te laten zien aan de hand van voorbeeld stalen en foto’s van karpetten die wij al gemaakt hebben voor klanten.

Karpetten specialist

Patchwork karpet in de overige drie kleuren van de in totaal negen.

Maar online vindt u bij de karpetten specialist al een geweldig mooie keuze zoals deze patchwork karpetten die weer in vele kleuren leverbaar zijn en in 5 verschillende maten, namelijk 70 x 120 – 120 x 180 – 170 x 240 – 200 x 280 en 240 x 340. ook de prijzen zijn zeer aantrekkelijk want de populaire maat 170 x 240 kost bij ons € 399,95 inclusief verzending.

Karpetten specialist

Karpetten specialist met de serie Flat wat lijkt op een kiezelstrand.

Servicelijn

Wilt u meer informatie over onze producten, of wilt u graag een afspraak maken voor de showroom, of dat onze adviseur bij u thuis komt? Bel dan gerust onze servicelijn, zij staan zeven dagen per week voor u klaar van 9.00 – 22.00.

Tel. 072-5616126

Vloerkleden specialist

Vloerkleden specialist met de serie Silky

 

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

De-bankenfabriek.nl –

De-interieurspecialist.nl