Lampen hout

Lampen hout bij fabriekmeubels.nl

Lampen hout

Voor lampen hout ben je bij fabriekmeubels.nl en fabriekverlichting.nl op het juiste adres. Wij bieden een aantal zeer exclusieve houten lampen aan die zeer mooi zijn afgewerkt en van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn. Allemaal worden de lampen hout gemaakt van gerecycled hout en worden er dus geen bomen onnodig voor beschadigd. Tevens zijn alle lampen kappen gemaakt van katoen/linnen wat een zeer natuurlijk licht geeft en warmte uitstraalt.

Lampen hout

Lampen hout met de Terassa, de meest populaire houten lamp

Alle lampen houten zijn onderverdeeld in drie categorieën namelijk tafellampen, staande lampen en hanglampen. De foto hierboven is de staande lamp Terassa. deze lamp is momenteel erg populair en heeft een zeer charmante uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar onze houten lampen kun je het beste naar fabriekmeubels.nl gaan, klik op producten en vervolgens op lampen. Waneer je naar pagina 2 gaat kom je ze allemaal tegen. Bij fabriekverlichting.nl klik je op staande lampen als je een staande lamp zoekt. Direct zie je alle houten lampen in beeld, dit geldt ook voor de tafellampen en de hanglampen.

Houten lamp met de valencia

Lampen hout met de Valencia.

Hierboven zie je de valencia, een beeldschone tafelllamp van maar liefst 80 cm. breed, afgewerkt met een mooie katoenen kap. Al onze lampen zijn met een fitting E27 waar je een halogeenpeer lamp in kan doen of een spaarlamp. Wanneer je een halogeenpeer lamp erin doet kun je deze dimmen als je er een dimmer tussen plaatst. Hiermee kun je nog meer sfeer creëren in jou interieur.

Lampen hout

lampen hout met de Cardiz staande lamp

De foto boven is de staande houten lamp Cardiz, een echt design lamp van hout. Deze misstaat in geen enkel interieur en past dan ook in een moderne, klassieke, en landelijke in woning.

Al onze lampen hout worden gratis aan huis geleverd inclusief de lampenkap.

Lampen hout

Lampen hout met de Barcelona