landelijke houten lampen

landelijke houten lampen met de staande lamp Cordoba.

landelijke houten lampen

Ben je op zoek naar landelijke houten lampen die bijzonder en apart zijn en niet op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn? Kom dan eens kijken op de site van fabriekmeubels.nl en fabriekverlichting.nl. De houten lampen die er op staan komen allemaal uit Denemarken vandaan en worden vervaardigd met de hand van gerecycled hout. Er worden geen bomen beschadigd en alleen sprokkelhout wordt gebruikt. Hierna worden de stammen handmatig verwerkt zodat ze allemaal een zelfde uitstraling krijgen. Wanneer je zo’n lamp besteld wijkt hij nauwelijks af van de foto die je gezien hebt.

landelijke houten lampen

landelijke houten lampen met de Terassa, de meest populaire houten lamp

Hierboven zie je de populaire staan de lamp Terassa die momenteel het meest verkocht wordt. Deze lamp wordt gemaakt van sprokkelhout en vakkundig aan elkaar verbonden. De linnen kap maakt het geheel af tot een warm plaatje. Al onze lampen worden zeer goed verpakt verzonden en komen gratis bij je thuis aan via TNT post. Met de track & tracé code weet je precies wanneer deze aankomt.

landelijke houten lampen

landelijke houten lampen met de Barcelona

Hierboven de gave tafellamp Barcelona die 80 cm. breed is, een echte eye-catcher die bij ons 2 x op de vensterbank staat. Iedereen moet altijd iets positiefs kwijt over deze lamp, zo mooi dat ze zijn. De meeste modellen hebben wij dan ook in onze showroom staan in Alkmaar. Deze showroom is zeven dagen in de week open van 9.00 – 22.00 maar let wel op want alleen op afspraak!

landelijke houten lampen

landelijke houten lampen met hier de Murcia

Hierboven de tafellamp Murcia die gemaakt wordt van de wortels van de bomen waardoor er een warrig geheel ontstaat. Zet je er twee op een dressoir ontstaat er heel veel balans en juist rust in het geheel.

Fabriekmeubels en fabriek verlichting voor de meest aparte en exclusieve verlichting!