Landelijke stijl banken

Landelijke stijl banken

Landelijke stijl banken Anemoon met poefen en loveseat hyacinth

Als men vandaag de dag de kiosken bekijkt zal zien dat er veel luxe tijdschriften over Landelijke stijl banken  zijn. Om maar een paar te noemen; Wonen landelijke stijl, Residence, More Than Classic etc. etc. Hierin staan vele bankstellen landelijke stijl. Wij van de-bankenfabriek.nl adverteren niet in dit soort bladen omdat wij online vertegenwoordigd zijn en vinden in een blad adverteren schieten met een schot hagel. U bent nu ook online specifiek op zoek met het zoekwoord “Landelijke stijl banken”. Maar dat neemt niet weg dat de model bankstellen die in dit soort bladen staat prima aansluiten met onze lijn. Ze zouden er zeker niet in misstaan. Ook wij bieden bankstellen landelijke stijl aan in hoes model en vaste bekleding. ook wij hebben de prachtige Belgische katoen/linnen stoffen en de old-look katoen. Deze stoffen heten bij ons de Shadow, Kiss, Montfort etc en zijn grandioos mooi en hebben een uitstraling waar je U tegen zegt. Neem bijvoorbeeld onze prachtige bank Anemoon en Hyacinth, twee prachtige Landelijke stijl banken en in alle maten en modellen leverbaar. Van een fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit-, 3 zitbank, hoekbank, chiase longe, ottomanbank, tot een poef aan toe. En alles leverbaar in hoes of vaste stoffering. Zelf het model Anemoon is leverbaar in een diepere maat voor lange mensen.

Landelijke stijl banken

Landelijke stijl banken

 

Laat je inspireren door onze mooie site waarbij je jouw eigen bank kunt samenstellen met onze unieke configurator. Als jij met de muis op een stof klikt verandert de bank hierin, maar ook kun je met je muis je bank samenstellen. Als voorbeeld; links begin je met een chaise longe, vervolgens 2 x element 2 zit zonder armen, daarnaast een corner (hoek) om te eindigen met een ottoman. En zo ontstaat jouw eigen bank geheel samengesteld zoals jij dat wilde. Uniek en helemaal van deze tijd. Daarnaast kunt je altijd nog gebruik maken van onze showroom in Alkmaar, waar vele modellen staan opgesteld om proef te gaan zitten.

Landelijke stijl banken

Landelijke stijl banken de Hyacinth op maat gemaakt.

Nieuw!

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126