lloyd loom eetkamerstoelen

Als u op zoek bent naar Lloyd loom eetkamerstoelen, maar vind deze echter te duur. Dan komt u toch snel bij de Lloyd loom eetkamerstoelen terecht van Fabriekmeubels.nl. Wij hebben een serie van 5 modellen, namelijk de Julia, de Linea, de napoleon, de Sarah en de Sophia. Deze serie hebben allemaal dezelfde prijsklasse en kosten per twee stuks € 414,= inclusief bezorgen en afvoeren inpak materiaal. Waarom per twee? Dit komt omdat ze per twee in een doos worden verpakt en dus minimaal per twee stuks dienen te worden afgenomen. Alle Lloyd loom eetkamerstoelen hebben gratis een zandkleurige kussen met rits en een antislip matje voor het wegglijden van het kussen. Tevens zijn er een aantal modellen in drie of vier verschillende Loom kleuren te verkrijgen. De kleuren zijn Pearl, grey, taupe en truffel.

lloyd loom eetkamerstoelen

Lloyd loom eetkamerstoelen

Wat is Lloyd loom?

lloyd loom is een fijnmazig geweven produkt. Het wordt machinaal gemaakt. De kern van het produkt is van ijzerdraad. Vervolgens gedraaid met papier. Doordat het zo strak is gedraaid en vervolgens verlijmd en afgelakt wordt,  is het produkt zeer sterk. Het kraakt niet, haakt niet en is werkelijk oersterkt. Het produkt wordt verlijmd en afgewerkt in de gewenste kleur. Wij werken alleen met originele lloyd loom eetkamerstoelen. U treft altijd een originele lloyd loom label aan op de lloyd loom meubels.

Advies

Bij fabriekmeubels.nl kunt u terecht met al uw vragen over het product. Wij bieden u ook een help-desk service aan die zeven dagen in de week voor u bereikbaar is van 9.00 – 22.00 uur. Maar u kunt ook een vrijblijvende afspraak maken om onze showroom in Alkmaar te bezoeken. Hier staan deze Lloyd loom eetkamerstoelen opgesteld. Ook dit is zeven dagen in de week mogelijk van 9.00-22.00, alleen op afspraak! Tevens kunt u voor een totaal advies terecht bij onze interieur specialist die samen met u een perfect harmonieus interieur kan creëren puur op basis van uw smaak. Hij heeft immers inmiddels 32 jaar ervaring op zowel moderne, klassieke en landelijke interieur.

Tel. 072-5616126