Longchair bank

Longchair bank Anemoon

Longchair bank

Momenteel is een longchair bank erg populair, vooral onder de jongeren. Heerlijk languit chillen en tv kijken met je benen gestrekt op zo’n heerlijke bank.Maar wat maakt onze longchair bank nu anders dan die van de concurrent? Ten eerste zijn onze longchair banken breder dan de standaard banken. Op onze longchair bank kun je met gemak met z’n tweeën languit op chillen. Bij de concurrentie is dat vaak niet het geval en is het altijd een strijd wie er nu met zijn benen languit mag. Daarnaast kun je bij fabriekmeubels.nl zelf je eigen bank samenstellen zowel in model, in stofkeuze en in pootje. Op de site staan alle mogelijkheden van een poef, fauteuil, loveseat, 2 zit-, 2,5 zit- 3 zitbank, longchair, ottomaan, hoekelement, tussenelementen en drie modellen met een arm links of rechts. Dit betekent dat jij altijd een bank kunt samen stellen die past in jouw interieur.

Longchair bank

Elementenbank Anemoon verkrijgbaar in twee dieptes.

Bij fabriekmeubels bieden wij ook niet zoveel zitbanken en longchairs aan maar de keuze is zeer breed. Kijk maar bijvoorbeeld naar de elementen hierboven. Het betreft de zitbank Anemoon waarbij je zelfs keuze hebt uit twee dieptes. Deze zitbank is zowel geschikt voor mensen met lange boven benen als met kortere boven benen. Laat je daarom ook vrijblijvend adviseren in onze showroom die, op afspraak, zeven dagen in de week open is van 9.00 22.00 uur. Neem een plattegrond of bouwtekening mee en onze interieur adviseur helpt je met het samen stellen van de ultieme longchaitr bank, of elementenbank. En mocht je eerst nog vragen hebben over al onze zitbanken en fauteuils, dan kun je ook terecht bij onze help-desk op nummer 072-56161626.

Longchair bank

Longchair bank Roos. Verkrijgbaar in alle variaties.

Fabriekmeubels.nl is een onderdeel van de-interieurspecialist.nl, de-bankenfabriek.nl, fabriekverlichting.nl en fabriektafels.nl