Losse elementen bank

Losse elementen bank met hier de Hyacinth.

Losse elementen bank

Bij de-bankenfabriek en fabriekmeubels zijn al onze banken losse elementen. Je kunt er echt op los variëren en jou bank zit er altijd wel bij. Je kunt hem gewoon zelf samen stellen online. Een losse elementen bank heeft heel veel voordelen ten opzicht van een vaste bank of vaste hoekbank. Je kunt je interieur veranderen zo vaak je wilt. Als het een losse elementen bank met een hoes is dan is deze makkelijker te reinigen want een kleine hoes past in een wasmachine. Ga je verhuizen dan zijn losse elementen makkelijker te verplaatsen en lichter in gewicht. Maar dat niet alleen want wil je nu een U-bankstel of een longchair bank dan is dit allemaal mogelijk bij fabriekmeubels en de-bankenfabriek.

Losse elementen bank

Losse elementen bank Anemoon verkrijgbaar in twee dieptes.

Het begint allemaal bij ons met drie maten in poefen, dan krijg je van hetzelfde model de fauteuil, een loveseat, dan komen er drie banken, de 2 zitbank, 2,5 zitbank en de 3 zitbank, vervolgens drie banken in drie maten met een armlegger links of een armlegger links, dan drie tussenelementen zonder armen, een hoekelement of corner, dan de longchair en afsluitend de ottomaan. Je ziet de mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. En de bank Anemoon is er dan ook nog in twee dieptes namelijk 100 diep en 110 diep. Zie de tekeningen hierboven, ideaal voor lange mensen die op zoek zij  naar een diepre bank dan standaard.

Losse elementen bank

Losse elementen bank Anemoon met twee driezit banken aan elkaar gezet.

Op de foto hierboven zie je een voorbeeld van een bank Anemoon genomen bij de klant thuis. Er zijn twee 3 zitbanken met een arm links en een arm rechts tegen elkaar gezet, hierdoor is er een enorm bank ontstaan van 400 cm. breed. Twee prachtige poufen van 110×110 en een loveseat van de serie Hyacinth maken het geheel af.