Losse kussens loungeset

Losse kussens loungeset Hyacinth bij de klant thuis.

Losse kussens loungeset

Een losse kussens loungeset heeft ten opzichte van een vast gestoffeerde bank echt wel heel wat voordelen.Als eerste zijn de losse kussens vaak keerbaar waardoor je twee maal zo lang met de bank doet. Daarnaast zijn ze ook nog vaak wasbaar waardoor vlekken geen kans krijgen. En je kunt de kussen opkloppen zodat de bank weer een heelijk zitcomfort krijgt. Een vaste stoffering bank is daarentegen veel moeilijker te reinigen en stof heeft altijd wat rek waardoor er rimpels in de stof ontstaan die er niet meer uit gaan.. Nu heeft dit alles uiteraard met smaak te maken want een vaste stoffering bank is strakker en ziet er moderner uit. Een bank met losse kussens is nonchalanter en zie je vaak in klassieke en landelijke interieurs.

Losse kussens loungeset

Losse kussens loungeset Anemoon met poefen en loveseat hyacinth

En als je nu toch kiest voor een losse kussens loungeset, dan kun je wellicht overwegen om ook de romp in een losse hoes te nemen. Dan is ook de gehele bank wasbaar en is het herstofferen van zo’n bank plots een stuk goedkoper. je hebt al een mal in de vorm van de bestaande hoes.

Wij van fabriekmeubels.nl hebben vijf prachtige modellen losse kussens loungeset. De Lelie, Dahlia, Hyacint, Anjer en de Anemoon. Deze banken zijn elementen banken die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen zowel in model, stof als de kleur van de poten.

Elk model met los kussens is leverbaar in drie maten poefen, een fauteuil, een loveseat, drie banken namelijk de 2 zit, 2,5 zit en de 3 zitbank , dan drie banken in drie maten met een arm links of rechts, drie tussenelementen in drie maten zonder armen, een corner oftewel een hoekelement, een longchair en zelfs nog een ottomaan. Dit betekent dat je altijd de bank kunt samen stellen die geschikt is voor jou leefruimte.

Losse kussens loungeset

Losse kussens loungeset Iris.

NIEUW!

Wil jij een lounges thuis zien, dat kan tegenwoordig bij fabriekmeubels.nl. Onze adviseur neemt de bank van jouw keuze mee met alle mogelijke stofkeuzes. Slaag je voor een bank en koop je deze dan kost het je niets extra’s. Maar slaag je niet dan ben je slechts € 50,= armer voor gedane moeite. Is dit online service of niet!

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126