Losse modulebank

Losse Module bank met hier de Hyacinth.

Losse module bank

Een losse module bank heeft voordelen ten opzichte van een vaste stoffering bank, zeker wanneer deze ook nog eens in een hoes wordt geleverd. Als eerste zijn de elementen makkelijker te tillen en niet zo zwaar.Als tweede kun je deelementen los koppelen waardoor je kunt switchen in de ruimte. Als derde kun je de bank verschillende opstellingen geven wanneer je meerdere modules hebt. Laatst nog een losse module bank geleverd bij een klant in Zwaanshoek die een kelder had als tv kamer. Hier moesten wij een behoorlijke draai op de trap maken. De klant wilde heel graag een ottomaan bank van 320 breed en 245 diep. Ons advies was om de Anemoon extra diep van 110 te nemen, zodat je wel heerlijk op kunt lounchen. Op onderstaand schema hebben wij links de ottomaan genomen van breed 110 x diep 135, vervolgens een hoekelement van 110 x 110, dan een tussen element van 90 x 110 en afsluitend de element met arm rechts van 120 x 110. Deze vier elementen gingen met speels gemak de kelder in waarvan de duer slechts 70 breed was en een draai vertoonde om naar beneden te kunnen. Aangezien de ruf 60 hoog is was dit geen enkel probleem, ook het feit dan beneden de deur naar de kelder, een plafondhoogte had van 190. stel nu dat je een bank wilde van 220 lang, dan had deze nooit  gekund omdat de bank rechtstandig door de deur moest. Zo zie je maar weer dan een goed advies niets kost maar wel vele problemen voorkomt.

Losse module bank
Losse module bank Anemoon met een extra poef
Losse module bank
Alle modules van de Losse module bank “Anemoon”

Help-desk

Heb je Hulp nodig bij het samen stellen van een losse module bank? Bel dan gerust zeven en wij helpen u telefonisch door de site heen. Dit kan zeven dagen in de week van 9.00-22.00 (dus ook op zon- en feestdagen).

072-5616126

 

Advies

Ook kun je, zeven dagen per week, terecht in onze showroom te Alkmaar. Hier staan alle modellen opgesteld waar je in kunt proef zitten. Advies? Neem een plattegrond mee van waar de losse module bank moet komen.

06-22694323

Losse module banken

Losse module banken worden professioneel bezorgd.