Lounge bank online

Lounge bank online Hyacinth. Geschikt voor zowel lange als voor kleinere mensen.

Lounge bank online

Bij Fabriekmeubels hebben wij een aantal landelijke bankstellen waarvan ieder model wel een lounge gedeelte heeft. Deze lounge bank online kun je namelijk geheel zelf samenstellen via de unieke configurator. Neem bijvoorbeeld de bank Hyacinth van de foto hierboven, een driezit bank met arm links en daar tegen aan kun je dan weel een lounge gedeelte plaatsen. Zo ontstaat er een heerlijke relaxbank die ook zeer geschikt is voor mensen die kort of lang van bovenbeen zijn.

Door het extra rugkussen kan zelf iemand van niet kleiner dan 1,60 cm. er ook heerlijk opzitten. Maar voor degene die weer langer zijn dan 1,85 kunnen, door het voorkussen wehg te halen, ook heerlijk relaxen.

Lounge bank online

Lounge bank online met hier de Anemoon

Maar ook de lounge bank online “Anemoon” is een geweldige zitbank. Deze is nameleijk in twee dieptes leverbaar en met heel veel elementen. Hij is er op 100 diep en op 110 diep. Dit houdt in dat de bank zeer geschikt is voor kleine, maar ook voor lange mensen. We hebben in het verleden al eens de combinatie gemaakt met twee verschillende dieptes. Aan de linkerzijde begonnen we met een loungebank (longchair) breed 120 x armdiepte van 100 met daarnaast tussenelementen van 1 x 90 breed x 100 diep en 1 x 90 breed x 100 diep en 1 x 110 brred met arm rechts. Hierdoor zit deze bank Anemoon voor beide partners fantastisch.

  Lounge bank online

Dus twijfel niet en maak gerust een afspraak om eens in onze mooie showroom, op industrieterrein “Beverkoog”, te Alkmaar deze loungebanken online te bezichtigen en vooral uit te gaan proberen. Onze interieur specialist zal u goed van dienst zijn. Neem ook vooral een plattegrond of bouwtekening mee zodat wij het juiste model in kunnen tekenen voor je.

Ook hebben wij voor je een help-desk die zeven dagen in de week bereikbaar is van 9.00-22.00 om jou telefonisch van dienst te zijn met al je vragen.

072-5616126

NIEUW!

Bij fabriekmeubels.nl kun  je nu ook de bank die je mooi vind online thuis laten komen om proef te zitten. Onze adviseur neemt alle stoffen mee en zal met u de mogelijkheden bespreken. Slaagt u, dan kost u dit niets en als u twijfelt en nog niet beslist betaald u slechts € 50,= voor gedane moeite. Is dit online service of niet soms!