Luxe eettafels

Luxe eettafels. Hier de modellen Fender, Savonne, Dalton, brutus en Brutal.

Luxe Eettafels

Wanneer je op zoek bent naar een niet alledaagse eettafel maar juist naar een luxe tafel die meer past bij jouw design interieur, dan ben je bij Fabriekmeubels.nl en fabriektafels.nl bij het juiste adres. In eigen atelier maken wij de meest aparte en bijzondere eettafels met veelal een prachtige rvs onderstel. Hierboven zie je de eettafels Fender, Savonna, Dalton, Brutus en Brutal. Deze luxe eettafels zijn handgemaakt en kunne met een u-profilen rvs onderstel, een massief houten onderstel of een metalen onderstel. Ook kunnen er twee soorten bovenbladen op, een massief noten een een massief eiken. Het noten bovenblad is er maar in 1 uitvoering, terwijl het massief eiken bovenblad te krijgen is in vijf kleuren beits. De luxe eettafels zijn er in vijf maten , 160 x90, 180 x 90, 200 x 100, 225 x100 en250 x 100.

RVS tafel met houten blad

Luxe eettafels in iedere gewenste maat leverbaar

De bovenstaande luxe eettafels zijn gemaakt met zeer veel liefde en passie. Alles is fenomenaal afgewerkt en gemaakt van de aller beste kwaliteit materialen. Deze bijzondere eettafels zij leverbaar in diverse maten maar ook op maat. Tevens zijn er van elk model een salontafel, bijzettafel en een sidetable leverbaar. Laatst hebben wij van de eettafel “Wave” een dressoir mogen maken en een sidetable (zie onderstaande foto). U kunt bij deze tafels kiezen uit een massief eiken blad of een fineer eiken blad wat minder werkt met vocht en klimaatverandering. Maar een noten, kersen, teak of Wallaba blad behoort zeker tot de mogelijkheden. Prijzen kunt hierover aanvragen via de website of onze help-desk.

Luxe eettafels

Dressoir Wave op maat

Help-desk

U kunt ons met al uw vragen zeven dagen per week bereiken. Wij staan u graag te woord en komen met de juiste antwoorden. Ook kunt u via onze help-desk een afspraak maken voor een showroom bezoek of met de vraag of onze interieur specialist vrijblijvend bij u thuis kan komen.

072-5616126