Massief eiken tafel

Massief eiken tafelblad van 8,5 cm. dik met RVS onderstel

Massief eiken tafel

Een massief eiken tafel vindt je tegenwoordig overal en je kunt zo ook overal op maat laten maken, Maar waar vindt je massief eiken tafels die een blad hebben van 10 cm. dik en in elke gewenste kleur kunnen gebeits worden. In zowel wax als in olie als gelakt kunnen worden. Die wild eruit zien alsof het rechtstreeks van de boom afkomt zonder behandeld te zijn geweest. Tja dan wordt het weer een ander verhaal en dan worden de leveranciers wel sterk uitgedund. Wij van Fabriektafels.nl en fabriekmeubels.nl leveren alles soorten massief eiken tafel online . Met massief eiken poten of een RVS onderstel, alles kan.. Een ook in elke gewenste maat. Zeg ons hoe lang je de tafel wilt of hoe breed en wij maken hem op maat voor jou.

Massief eiken tafel

Massief eiken tafel

Op de foto hierboven hebben wij een eiken tafel speciaal bewerkt waardoor er heel veel vlam is ontstaan, erg warm in samenspel met de lederen eetstoelen Como van Mulleman meubelen. De stoelen leveren wij uiteraard ook. Maar wij maken ook hele bijzondere massief eiken tafel zoals op de foto’s hieronder . Deze tafels zijn van onze eigen ontwerp studio die in eigen atelier gemaakt worden. De bladen kunnen in 12 kleuren beits geleverd worden. Maar ook jou eigen ontwerp tafel kunnen wij maken zodat jij een exclusief exemplaar hebt die niemand anders heeft.

Massief eiken tafel

Massief eiken tafel op maat met onze uniek eigen collectie.

Maar zo kun je van onze tafels ook  bijvoorbeeld een salontafel, bijzettafel, sidetafel of zelfs een dressoir of tv meubel met lift laten maken. Een voorbeeld hiervan zie je op de foto hieronder. Deze twee dressoirs hebben wij ontworpen op basis van de eettafel Wave voor een klant die uiteindelijk heeft gekozen voor het eerste ontwerp.

RVS tafel

Dressoir Wave op maat

Massief eiken tafel

Massief eiken tafel
Maar ook voor een mooi dressoir op maat.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom of bij u thuis. Onze adviseur is u graag van dienst.

Telefoon 072-5616126