Meubels op maat is voor Fabriekmeubels.nl de gewoonste zaak van de wereld. Of het nu gaat om een inloopkast, tv-meubel met tv-lift, radiator ombouwen, ensuite op maat of een kast geheel naar wens, wij maken alles op maat en kunnen alles in onze eigen spuiterij in uw wenskleur brengen. Al onze meubelen worden met de meeste zorg gemaakt en de passie en liefde straalt er dan ook vanuit. Meubels op maat moet voor iedereen zichtbaar zijn, want meubels uit de fabriek herken je zo. Bij meubels op maat zie je dat het handwerk is en er ontzettend veel liefde ingestopt is. Maar niet alleen meubels maken wij op maat, ook zitbanken en fauteuils kunnen geheel naar wens gemaakt en gestoffeerd worden. En wat dacht u van onze zonwering collectie, ook deze wordt door ons opgemeten en op maat aangeleverd en geplaatst.

Meubels op maat
Zie hoe de tv met lift omhoog komt. Meubels op maat van Fabriekmeubels.nl

Wenskleuren

Wanneer u meubels op maat laat maken door onze meubelmakerij, dan kunt u deze, zoals eerder gemeld ook laten spuiten in elke gewenste RAL-kleur. Een glaskast kan bijvoorbeeld aan de buitenzijde in een mooie grijstint gespoten worden, terwijl de binnenzijde bijvoorbeeld in een prachtige wittint kan. De Ral kleuren zijn ontzettend divers, dus keuze genoeg. Alle Ral kleuren zijn online te bekijken.

Meubels op maat
Ensuite op maat met Glas en Lood met LED-verlichting

Showroom en werkplaats

Fabriekmeubels zit op het industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar en is zeven dagen per week, op afspraak, geopent van 9.00-22.00. Daar kunt u ook onze werkplaats bezichtigen waar al uw meubelen op maat worden gemaakt. Onze spuiterij zit in midden nederland vanwaar de meubels door het gehele land worden getransporteerd. Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren door onze interieur specialist.

Fabriekmeubels.nl
Berenkoog 14
1822 BJ  Alkmaar
Tel. 072-5616126
Mob 06-22694323