Modualire banken

Er zijn minimaal 14 modules verkrijgbaar per bank.

Modulaire banken Anemoon in 100 cm. diep en 110 cm. diep leverbaar.

Modulaire banken

Modulaire banken Modulen banken Anemoon

Bij Fabriekmeubels.nl zijn de mogelijkheden voor een modulaire bankstel ongekend groot. Op onze site vindt je niet heel veel bankstellen maar wel die uit te breiden zijn wat jij maar wilt. Zo heeft elk model een hoek module, een longchair module, een ottomane module en drie tussen modules. En dan niet te vergeten drie breedtes zitbank met arm links en drie modules zitbank met arm rechts. Dit betekent dat er voor elke ruimte een module bankstel is samen te stellen. Dit kan online bij de-bankenfabriek en fabriekmeubels.nl d.m.v. onze unieke configurator waarbij je jou eigen bank zelf kunt samen stellen tot jouw droombank.

Modulaire banken Modulaire banken Anemoon, Dahlia en Hyacinth.

Voorbeeld mogelijkheden

Stel bijvoorbeeld dat je rechts een longchair module wilt met daarnaast twee elementen van 100 breed, met daarnaast een hoekelement met daarop sluitend een ottomane bank rechts, dan is dit geen enkel probleem bij de-bankenfabriek en fabriekmeubels.nl. Onze module bankstellen kunnen in elke situatie gecombineerd worden. Op de onderstaande foto kun je zien dat wij bij een klant twee module bankstel tegen elkaar geplaatst hebben waardoor er een  grote bank ontstaat van maar liefst 400 cm. breed, dat in combinatie met de loveseat Hyacinth en twee wonderschone poefen Anemoon maakt van dit interieur een pracht plaatje.

Advies

Modulaire bankstel Bij deze modulaire banken Anemoon zijn twee elementen zitbanken tegen elkaar aan gezet.

Bij Fabriekmeubels kun je zeven dagen in de week van 9.00-22.00, op afspraak, gratis advies inwinnen over wat er bij jou thuis nou de beste modulaire zitbank is. Wij geven advies op basis van een bouwtekening of een plattegrond. Daarnaast geven wij ook kleuradvies welke stof je het beste in jouw situatie kunt nemen. Zelfs kun je gebruik maken van onze interieur specialist die vrijblijvend bij je thuis komt om samen met jouw de stofkeuze en de modulaire bankstel te bepalen. Maar ook voor ander interieur advies ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres, zie maar onze andere websites; fabriekmeubels.nl – fabriekverlichting.nl – de-interieurspecialist.nl en fabriektafels.nl

Nieuw!

Bij fabriekmeubels en de-bankenfabriek komen wij nu met iets unieks voor zitbanken winkel online. Wij kunnen bij u thuis komen met de bank die u online het meest aanspreekt. Tegen een vergoeding van slechts € 50,= nemen wij deze bank mee en met alle stof mogelijkheden. Slaagt u voor een mooie combinatie dan krijgt u de € 50,= weer retour. Is dit een online service of niet!

BEL 072-5616126