Module zitbanken

Module zitbank

Module zitbanken Hyacinth

Module zitbank

Module zitbanken Hyacinth met al zijn mogelijkheden.

Bij Fabriekmeubels en de-bankenfabriek.nl  leveren wij kwalitatief prachtige,  zeer goede en prijs technische erg aantrekkelijke module zitbanken. De keuze is niet enorm maar wel enorm breed. Zo hebben de gemiddelde module zitbanken meer dan 40 keuze mogelijkheden. Van een hoekmodule, longchairmodule, ottomane module, elementen module, tot zitbank modules aan toe. Deze zijn allemaal aan elkaar te koppelen en ook weer los te koppelen van elkaar. Zo kun je jou interieur geheel zelf samenstellen en de ruimte optimaal benutten. De module zitbanken kunnen zowel tegen de muur als vrijstaand in de ruimte geplaatst worden. Let hierbij vooral op uitstekende delen zoals vensterbanken, radiatoren, en openslaande deuren. Een module zitbank is vaak vrij royaal en vraagt om de nodige ruimte.

Module zitbanken

Module zitbank Roos, modern en tijdloos.

Module banken

Module zitbanken Roos

Bij Fabriekmeubels.nl en de-bankenfabriek.nl hebben wij zowel een aantal moderne module zitbanken als landelijke module zitbanken. En de landelijke zitbanken verkrijgbaar met vaste stoffering of met een losse hoes. Daarnaast kun je kiezen uit diverse moderne en landelijke stoffen en uit diverse soorten pootjes zowel in vorm als in kleur. Naast alle module zitbanken zijn er ook diverse maten poefen verkrijgbaar die zowel voor de bank gezet kunnen worden, of als module tussen de bank gaan. Dit kan vaak voor een verrassend effect zorgen wanneer een module zitbank in de ruimte wordt gezet met tussenin een poef die voor ruimte zorgt binnen het geheel. Al onze banken zijn keurig aan de zijkanten afgewerkt waardoor ze ook los in de ruimte, per moduul, gezet kunnen worden.

Advies

Mocht je online er niet uitkomen dan staat onze service desk elke dag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Onze hulpdesk is open van 9.00-22.00 en dat 7 dagen in de week. Tevens kun je naar de showroom komen om advies te krijgen van onze interieur specialist. Let wel op dat de showroom alleen op afspraak open is (zie website). Maar ook voor persoonlijk advies thuis staan wij voor je klaar. Onze specialist komt dan met kleurstalen bij jou thuis om een passend advies in model en kleur te geven. Raadzaam is om toch eerst dan een bezoek te brengen aan de showroom zodat je het zitcomfort weet alvorens te beslissen.

Service desk

072-5616126

Geheel nieuw en uniek voor een online zitbanken winkel is dat wij met de bank van uw keuze thuis kunnen komen. Onze adviseur neemt alle stofstalen mee die mogelijk zijn. Mocht u slagen dan kost deze unieke service niets, maar slaagt u niet dan kost deze actie u slechts € 50,=. Is dit een online service of niet!