Module zitgroep

Module zitgroep

Module zitgroep bij de-bankenfabriek

Module zitgroep

Module zitgroep in alle maten leverbaar.

Wat kun je toch heerlijk combineren met een module zitgroep bij fabriekmeubels en de-bankenfabriek. . Voor elke ruimte en interieur hebben wij wel een oplossing. Er zijn vijf landelijke modellen en slechts twee moderne modellen. Dat is niet veel maar de mogelijkheden zijn wel giga groot. En het binnenwerk en stoffering zijn zo uitgekiend dat werkelijk iedereen er heerlijk op kan zitten. De bovenstaande module zitgroep Anemoon bijvoorbeeld heeft zelfs twee dieptes, namelijk 100 diep en 110 diep. Deze bank is zowel voor lange mensen geschikt als voor mensen die kort van bovenbeen zijn. Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden dat er altijd een bank is die voor jou geschikt is. Zo kun je bijvoorbeeld in een kamer met openhaard beginnen met een 3 zitbank met arm rechts, vervolgens een hoekelement met daar op sluitend twee tussenelementen zonder armen van 100 cm. breed, om vervolgens weer te eindigen met een corner met daaraan bijvoorbeeld een ottomane bank. Zo ontstaat er een U vorm in de kamer waarbij er meer dan 9 mensen aan kunnen zitten. Maar laatst hebben wij in Alkmaar nog een pracht van een module zitgroep geleverd waarbij er twee driezit banken met 1 met arm links en 1 met arm rechts aan elkaar gezet zijn. Hierdoor ontstond er een waanzinnig grote bank van maar liefst 400 cm. breed. Daarbij een twee prachtige poefen van 100×100 waardoor je toch geweldig onderuit kunt chillen en een loveseat Hyacinth erbij. De heer des huizes is lang en wilde toch graag een diepe eigen fauteuil. Zie de foto hieronder voor het resultaat.

Module zitgroep

De module zitgroep Anemoon van 400 cm. breed.

Advies voor een module zitgroep.

De site van de-bankenfabriek werkt perfect om zelf je module zitgroep samen te stellen. De bank verschijnt ook nog eens in de stof die je hebt uitgezocht. En je kunt je eigen kleur poot kiezen. Maar je wilt er uiteraard ook op proef zitten, en dat kan bij ons zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur, maar wel alleen op afspraak. Daarbij vragen wij of je wellicht een plattegrond of bouwtekening hebt zodat wij, samen met jou, tot de ultieme losse elementen bank kunnen komen.

Bel ons gerust als je er online niet uitkomt of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Maar je kunt ook vrijblijvend gebruik maken van onze interieur specialist, die bij jou thuis komt voor een persoonlijk advies voor zowel het model bank als de stofkeuze.

Tel. 072-5616126 of mobiel 06-22694323

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Geheel uniek voor een online zitbanken leverancier is dat wij met de bank van jou keuze bij je thuis kunnen komen tegen een vergoeding van € 50,=. Onze interieur adviseur neemt alle mogelijke stoffen mee om tot de juiste keuze te komen. Hij kan je tevens adviseren welke combinaties er mogelijk zijn bij jou. Koop je de bank dan krijg je die € 50,= weer terug. Is dit online service of niet?

Bel gerust voor een afspraak 072-5616126