Nieuwe hoekbankstellen

Nieuwe hoekbankstellen

De-bankenfabriek.nl en fabriekmeubels.nl heeft diverse nieuwe hoekbankstellen op zijn site staan, sterker nog, elk model bank die op de site staat kan als hoekbankstel geleverd worden. Zowel de moderne serie als de landelijke serie kan als hoekbank geleverd worden. Doordat wij tevens met tussen elementen werken is bij ons elk model hoekbank uit te breiden tot enorme grote. Zo kun je nieuwe hoekbankstellen  krijgen die wel met maximaal 10 tussenelementen gemaakt kunnen worden. Hierdoor past ook elk samengestelde hoekbank wel bij jouw persoonlijk thuis. Daarnaast kun je op de site ook nog eens de bank samen stellen in jouw eigen wensstof, die je vervolgens ook nog eens in beeld krijgt te zien. Nog even je kleur pootje bepalen en voilà daar is jouw perfecte hoekbankstel geboren.

Nieuwe Hoekbankstellen  

Binnenkort komt de-bankenfabriek en fabriekmeubels met een paar nieuwe bankstellen op de proppen. Om te beginnen komt de Hyacinth nu ook met een ronde armlegger voor de klassiek/landelijk georiënteerde klant. Maar ook met een vaste stoffering hoekbankstel (zie foto 2) waarvan de naam nog niet bekend is maar de kans is groot dat deze “Dille” gaat heten. Ook dit is een elementen bank die werkelijk zo groot te maken is als jij wenst. De derde op de foto “Kamille” staat inmiddels online.

Op maat!

Maar wij van de-bankenfabriek en fabriekmeubels.nl maken ook nieuwe hoekbankstellen op maat voor de klant en dan eerder in de vorm van een bestaande bank aan te passen. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld de hoekbank Hyacinth als een Ottomanbank. Deze bank is aan de linkerzijde naast de schouw 17 cm. ingekort anders zou deze niet pasen naast de alles brander. Dit is gebeurt in onze eigen atelier waarbij de meubelmaker de romp heeft ingekort en vervolgens onze stoffeerder de hoes weer op maat heeft gemaakt.

Nieuwe Hoekbankstellen