Noten eettafel RVS

Diverse noten eettafel met RVS

Noten eettafel RVS

Een noten eettafel RVS is momenteel een veel gevraagde tafel. Noten is een zeer mooi houtsoort met prachtige vlammen in het hout, waarbij er diverse mooie warme kleuren kunnen ontstaan die weer verschillen van elkaar. Bij Fabriektafels.nl en fabriekmeubels.nl hebben wij diverse modellen noten eettafel RVS op de site staan, die ook nog eens allemaal leverbaar zijn in vijf kleuren massief eiken bladen. De massief noten bladen zijn in vijf verschillende maten leverbaar wat ook geldt voor de massief eiken bladen. De maten zijn 160 x 90, – 180 – 90, – 200 x 100, – 225 x 100, – 250 x 100. De bladen zijn allemaal 4,5 cm. dik en hebben stalen platen in het onderblad om krom trekken te voorkomen. De noten eettafel RVS kunnen uitgevoerd worden met een massief houten onderstel in eiken of noten, een metalen dichte onderstel zwart, of een prachtige RVS U-profiel van 100 mm. x 50 mm. Deze poten zitten allemaal keurig verzonken in het onderblad waardoor de tafel super stabiel staat. Een ware lust voor het oog.

Eettafel noten RVS

Eettafel noten RVS Fender met zitbankje Flake.

Maatwerk

Standaard worden deze tafels geproduceerd met het onderstel 45 cm. van de kopse kant af. Dit komt door de Duitse markt waarbij er in een keuken zeer geregeld wordt gewerkt met een hoek eetbank. Hierdoor zit er eigenlijk nooit iemand aan de kopse zijde, en met de U-profiel RVS kun je evengoed de benen dan goed kwijt.In Nederland is de trend om drie stoelen per kant op een rij te zetten en dat gaat niet met de U-profielen 45 cm. uit de kant vandaan. Wij van Fabriektafels.nl en Fabriekmeubels.nl kunnen voor de klant deze poten 10 cm. van de kant plaatsen. Dit gebeurt in eigen atelier waar de poten ook weer uit het onderblad ingefreest wordt zodat de tafel super stabiel blijft. Let wel dat dit een meerprijs heeft van € 100,=.

Wanneer u het blad te dun vind dan kunnen wij van Fabriekmeubels en Fabriektafels ook bladen leveren van 10 cm. massief eiken maar deze zijn nauwelijks te tillen en worden dan ook aan huis voor de deur afgeleverd. Het is aan de klant om dit blad met poten zelf naar binnen te loodsen.

Voor meer informatie kunt u 7 dagen in de week bellen naar de helpdesk op nummer; 072-5616126

Of maak gebruik van onze showroom waar de tafels staan opgesteld;

Fabriektafels.nl / Fabriekmeubels.nl
Berenkoog 14
1822 BJ  Alkmaar
7 dagen in de week, op afspraak, open van 9.00-22.00 uur.
Eettafel noten RVS

Eettafel Noten RVS Fender met aanzetblad van 50 cm. lang.