online vloerkleden

Online vloerkleden met de Patchwork serie

Online vloerkleden

Fabriekmeubels is sinds begin juni 2014 uitgekomen met een compleet nieuwe serie online vloerkleden van ongekende kwaliteit. De kwaliteiten bestaan uit 20 soorten die allemaal weer gemiddeld bestaan uit 5 to 7 verschillende maten en diverse kleuren. Vooral de populaire serie Patchwork zoals op de foto hierboven doen het geweldig ook vanwege de scherpe prijsstelling. Een gemiddelde maat van 170 x 240 komt op € 399,95 en dat is dan inclusief aan huis geleverd.

Online vloerkleden

online vloerkleden met de serie Oriëntal

Maar ook de bovenstaande serie Oriëntal doet het super en heeft meerdere kleuren dan op deze foto, hiervoor verwijs ik u naar de site. Klik op de bovenstaande regel in het scherm op “producten” en klik op “karpetten”, kies vervolgens het karpet van uw dromen en klik op de kleur die u wilt. Vervolgens klikt u in het rondje van de maat die u wilt hebben en de prijs en maat verschijnt in beeld. Mocht dit hetgeen zijn u zoekt, klik dan op de rode balk met het woord “kopen” erin (nieuwe wetgeving).

Online vloerkleden

Online vloerkleden met de serie Flags

Ook deze leuke en aparte serie flats doen het goed bij de consument. Je maakt er echt een statement mee. Maar naast al deze commerciële karpetten hebben wij ook nog online vloerkleden die zeer bijzonder, apart en exclusief zijn, zoals bijvoorbeeld de Flat en de Pixels. Deze zijn vervaardigen uit zuiver new Zeelands wol en gaan hierdoor ook behoorlijk wat jaren mee en blijven goed in gebruik.

Vloerkleden online

Vloerkleden online met de serie Flat wat lijkt op een kiezelstrand.

Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u graag de collectie in zijn totaal bekijken dan verwijs ik u graag naar de karpetten onder het kopje “producten”. Groot voordeel is dat het bestelde karpet binnen 120 dagen bij u thuis ligt en dat wanneer deze niet bevalt u gebruik kunt maken van uw retour recht. Dit houdt in dat het karpet binnen 7 dagen retour gestuurd mag worden in de originele verpakking en dat uw geld binnen 7 dagen op uw rekening staat zonder verdere vragen.

Voor meer informatie kunt u ook onze servicelijn bellen op 072-5616126.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriektafels.nl

De-bankenfabriek.nl

Fabriekverlichting.nl

De-interieurspecialist.nl