Outlet meubelen

Outlet meubelen

Outlet meubelen eettafel Wimbledon NU € 611,=.

Bij fabriekmeubels.nl komen wij al enige tijd met een collectie outlet meubelen tegen ongekende scherpe prijzen.

Al deze meubelen zijn van AAA-kwaliteit en absoluut nieuw in de verpakking zonder enige beschadigingen. Ze worden ook nog eens gratis aan huis geleverd, echter niet gemonteerd, Wanner men de tafel of dergeleijke gemonteerd wilt hebben, dan komt daar een meerprijs bij van € 50,= per product.

Kijk eens op de site naar de mogelijkheden want er staat genoeg op.

Van prachtige grote eettafels tot een schitterende kersen serie, die bestaat uit een kast, tv kast, salontafel etc. Maar ook mooi landelijk geschuurde meubelen zoals een boekenkast en een legkast aan toe.

Outlet meubelen

Outlet meubel Vitrinekast Geneve van € 899,- voor slechts € 407,=.

Outlet meubelen

Outlet meubel legkast Serene van € 1.695,= voor slechts € 815,=

                   

Levertijden

De gemiddelde levertijden van de outlet meubelen zijn ongeveer 2-3 weken. dit heeft te maken dat ons opslag magazijn centraal in Nederland ligt en wij zelf in Alkmaar wonen. Ook plannen wij routes in die de ene week noordelijk gaan en de andere week zuiderlijk. Maar voor onze super scherpe prijzen is het echt wel even de moeite waard er op te moeten wachten. Het zijn stuk voor stuk unieke meubelen, maar let op! Onze voorraad is beperkt en wisselt om de vier maanden. wees er dus wel snel bij want OP=OP en WEG=WEG. Wij hebben al regelmatig klanten gehad die graag die ene specifieke eettafel wilde maar nog in overleg was met partner of familie. Maar kwam bedrogen uit toen bleek dat nog geen 2 dagen later de tafel al op was.

Fabriekmeubels ook voor al uw koopjes online!

 
Outlet meubelen

Outlet meubelen eetstoel Ramon van € 499,= voor slechts € 203,= per stuk.

Outlet meubelen

Outlet meubelen kast Apollo van € 2.390,- voor slechts
Dus ook voor alle opruiming meubelen komt u bij fabriekmeubels.ml online