Patchwork karpet

Patchwork karpet

Patchwork karpet in patrol, fuchsia en blauw.

Fabriekmeubels.nl komt nu met de zeer gewilde en exclusieve collectie patchwotk karpetten. Deze zijn leverbaar in negen kleur designs en in 5 verschillende maten, namelijk 70 x 140 – 120 x 180 – 170 x 240 – 200 x 280 en 240 x 340 wat een geweldige maat is voor onder een langwerpige eettafel. Deze patchwork karpet wordt zelfs binnen 10 werkdagen geleverd. Deze karpetten worden vervaardigd uit 100% katoen en geven een vintage look in uw interieur. De prijzen van deze patchwork karpet is zeer redelijk te noemen en alle prijzen zijn inclusief aan huis bezorgd. Het patchwork karpet van 70 x 140 kost € 99.,95, het patchwork karpet van 120 x 180 kost € 249,95 en het patchwork karpet van 170 x 240 € 399,95 inclusief verzending , het karpet van 200 x 280 kost € 549,95 en de grootste van allemaal van 240 x 340 kost € 849,95.

Patchwork karpet

Patchwork karpet in diverse kleuren leverbaar. en in diverse maten.

Alle soorten karpetten uit onze collectie liggen op voorraad in ons grote opslagruimte. Gezien het succes van deze karpetten duurt hierdoor de levertijd wat langer dan gebruikelijk, namelijk maximaal 10 dagen. Ook hebben wij een aantal voorbeelden in onze showroom te Alkmaar liggen om te kunnen zien hoe de kwaliteit is. Ook kunnen wij op speciaal verzoek een stuk antislip meeleveren tegen meerprijs zodat u niet uitglijd over het patchwork karpet. Kijk op onze site Fabriekmeubels.nl onder het kopje “producten” en klik vervolgens op karpetten, maak uw keuze in soort en klik op uw kleur om vervolgens de maat in te voeren. U ziet direct in beeld de prijs verschijnen en kunt u naar de kassa om het karpet af te rekenen. Binnen 10 werkdagen heeft u vervolgens het karpet in huis.

Patchwork karpet

Hier de patchwork karpet in de overige drie kleuren van de in totaal negen.

Bij Fabriekmeubels.nl kunt u ook terecht oor mooie eettafels, eetstoelen, tv-meubelen, kasten, banken, fauteuils, tuinmeubelen van steigerhout, lampen, schilderijen, en zelfs na telefonisch onderhoud voor een totaal interieur advies thuis op maat. Waarbij wij ook zonwering binnen en buiten en gordijnen, vitrage, laminaat en houten vloeren leveren.

Kijk gerust ook eens op onze ander websites;

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl