Plof zitbanken

Plof zitbanken

Plof zitbanken met de Hyacinth bij een klant thuis.

Weet je wat zo heerlijk is na een dag hard werken! Lekker wegzakken in één van onze heerlijke plof zitbanken. Zo’n bank waar je met het hele gezin in wegduikt om te genieten van een leuke film met z’n allen. Eten op schoot of met een zak chips erbij om niet meer te hoeven opstaan. Plof zitbanken die jouw speciaal uitnodigt en eigenlijk tegen je zegt; “Kom maar, spring er maar op, en laat mij jouw ontspannen! Nou voor die mensen heb ik goed nieuws want Fabriekmeubels.nl heeft er twee, de Dahlia en de Hyacinth. De dahlia is voor diegene die wel willen ploffen maar ook van iets strak houden. Deze plofbank heeft namelijk vaste stoffering met keerbare kussens. De Hyacinth daar en tegen heeft een losse hoes en is hierdoor wat landelijker. Voordeel is dat je kunt ploffen maar ook kunt wassen. Ook het herbekleden van een hoesbank is een stuk betaalbaarder dan een vaste stoffering bank. Maar goed, smaken verschillen nu eenmaal. Vaste stoffering of een hoesbank, beide zijn er om in te genieten, genieten en nog eens genieten. Onderuit liggen een boek lezen, wegdromen in een spannend verhaal of een liefdevolle roman. Het kan allemaal in heerlijke plof zitbanken. Het leuke van de bank Dahlia en Hyacinth is dat ze beide in vele plofmodellen verkrijgbaar zijn. Zo beginnen deze plofbanken met een poef om lekker op te ploffen, daarnaast een fauteuil en een loveseat, om lekkker alleen of met je liefje in te ploffen. Ook is er een longchair en een ontman oom lekker languit op te ploffen. Er zijn ook nog twee tussen elementen om er heerlijk tussen te ploffen, en een hoekelement om in de bocht of hoek te ploffen. Maar onderschat de drie elementen niet met een arm links of 1 arm rechts waardoor je met deze twee plofbanken werkelijk jouw bank kunt samenstellen zoals jij dat wenst of jouw ruimte dat toelaat. Fabriekmeubels.nl nodigt jouw uit, om vrijblijvend, eens in onze showroom in deze twee toppers te ploffen. Ploffen is kopen dat weet ik zeker!

Plof zitbanken

Plof zitbanken bij fabriekmeubels.nl met de Anemoon!

Showroom;

Onze showroom op industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar is 7 dagen per week geopent van 9.00-22.00, alleen op afspraak!

Berenkoog 14, 1822 BJ  Alkmaar, telefoon 072-5616126 of mobiel 06-24566262

  Nieuw!

Zitbanken service aan huis!

Onze adviseur komt tegen een vergoeding van slechts € 50,- met uw gekozen bank en alle stofstalen langs en bespreekt terplekke of u het juiste model en stof voor uw woonomgeving heeft gekozen. Mocht u tot een koopovereenkomst komen dan kost deze service u niets extra’s en wordt die € 50,= gecrediteerd! Is dit een online service of niet? Lees de voorwaarden op onze homepage!

Plof zitbanken

Plof zitbanken Hyacinth bij de klant thuis.